כלכלה  עוד בעולם הכלכלה
מפיצים את בשורת המזון הישראלי לעולם
ליאת זנד
פורסם: 08.10.17, 14:09
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 20 תגובות ב-19 דיונים
1. רק איכלו במידה. הנה השיטה שרזיתי המון בדרך בריאה:
(08.10.17)
אחלה. מנסיוני אין כמו טבעי.
הלכתי על "הדיאטה של יחיאל"
שראיתי בזמנו בטלויזיה ורזיתי הרבה ק"ג. זו דיאטה שמכינים לבד תערובת מירקות ודגנים.
את ראיונות הטלויזיה על הדיאטה המוצלחת והבריאה הזאת יחד עם המומחים שממליצים תמצאו בגוגל: "הדיאטה של יחיאל".
כמו שראיתם יחיאל מציין שהוא לא רופא ולא דיאטן אלא הכל נסיון אישי עם הצלחה אדירה ששודרה גם בטלויזיה בארה"ב.
אל תשימו לב לאינטרסנטים שהדיאטה הבריאה הזאת מפריעה להם, אז הם בכל מיני שמות עבריים ולועזיים... מקשקשים שקרים ודיסלייקים נגד וכותבים שהם 'לא מצליחים" למצוא את השידור...
תתעלמו מהם והיכנסו לגוגל "הדיאטה של יחיאל". חג שמח.
2. הישראלים יודעים לאכול פירות וירקות והרי הממשלה הורסת את
אסתר   (08.10.17)
החקלאות בארץ. אנחנו אוכלים תוצרת המגיעה מעזה וטורקיה
3. יפה מאד, הגיע הזמן להפיץ את המזון בישראל במחירים שפויים
א.ק   (08.10.17)
4. מכיוון שמשרד הבריאות לא מאפשר יבוא חופשי
שי   (08.10.17)
של מזון מאירופה שעבר אישורי משרד בריאות בגרמניה , צרפת ,אנגליה ,ספרד ,איטליה וכו' , אנו מתכוונים לפנות לשרי התמ"ת של המדינות הללו ולדרוש מהם הדדיות . כל עוד משרד הבריאות מקשה על יבוא מהמדינות הללו , המדינות הללו יעצרו יבוכ מישראל .
אין דרך אחרת למלחמה נגד יוקר המחיה .
5. מטליה אלופת העולם
צוצו פלנגו   (08.10.17)
כל הכבוד למטליה שמובילה את החברה לרמות בינלאומיות
6. מיטליה מובילה בתחום!
הבת של צוצו פלנגו   (08.10.17)
כל הכבוד למיטליה!! עושה את עבודתך על הצד הטוב ביותר!
7. כל הכבוד!
שושנה ריקי   (08.10.17)
כל הכבוד על היוזמה, גאים בכם מאוד, בעיקר כל הכבוד למיטליה האלופה!!
8. מנהלת השיווק של בארכה
מנהלת השיווק של בארכ ,   ירושלים הר חומה   (08.10.17)
לא מספיק שיהיה לך מוצר טוב. חשוב לא פחות מנהלת שיווק תותחית.
עלי והצליחי
9. טחינה
נחמן אוזן   (08.10.17)
מטליה טחינה מס 1
10. מטליה
זהבה נויברגר ,   ירושלים   (08.10.17)
כל הכבוד. כל דבר שהיא נוגעת בו מצליח
11. חלבה= טחינה וסוכרים למיניהם. מה חדש בזה?
אריק ג.   (08.10.17)
עשרות מליוני טורקים אוכלים מדי שבוע קינוחים על בסיס טחינה.
כאוהד נלהב של תעשיית המזון שהיא בעייני המובילה בעולם בחדשנות ופיתוחים התלהבתי לקרוא את הכותרת וכגודל הצפיה כך אכזבתי.
בעצמי פיתחתי עבור חברה טורקית מוהליבי (המכונה בטעות בישראל סחלב) עם טחינה שביחד יצרו צרוף של פודינג עם חלבה. המוצר אגב נמכר במליוני יחידות בעשור שעבר.
אבל שיהיה בהצלחה לכולם, אני בעד תעשיית המזון ויצוא, כמה שיותר, מישראל רק שיהיה מקורי באמת, כמו מאות מוצרים ישראלים שפותחו בישראל ומצליחים בעולם.
12. פשוט בושה מה שקורה בארץ
חחח   (08.10.17)
עגבניה בפאקינג 12.90 לקילו בסופר ליד הבית (כמובן שלא קונה)
בעוד בקרואטיה / סלובניה שקלים בודדים

המחירים פה פשוט מגוכחים.

13. מטליה- עלי והצליחי
אריק מלך החיות ,   אלון שבות   (08.10.17)
מנהלת מחלקת השיווק שלהם כ"כ חזקה ומשמעותית, שהיא מצליחה לחזק את המוצר בארץ ולהפיצו לחו"ל. אין עליה.
14. כבוד לגליל המערבי
מורשת ,   משגב   (08.10.17)
הי אנחנו מכירים את מנהלת השיווק, מטליה. היא היתה שכנה שלי הרבה שנים. אלופה. גאון בשיווק.
15. כבוד למדינת ישראל
בוני ,   אלון שבות   (08.10.17)
לא מספיק מוצר מוצלח, צריך מנהלת שיווק תותחית.
עלי והצליחי מטליה
16. ממש טעים
רות טחינה ,   שפרעם   (08.10.17)
הטחינה של בארכה מיוחדת כמו מעטליה החמודה
17. הכרות רבת שנים
יוספוס ,   אלון שבות   (08.10.17)
מהכרות ארוכת טווח עם מנהלת השיווק, בארכה עשיתם את עיסקת חייכם.
18. תקנו את שגיאת הכתיב בכותרת המשנה
רן   (08.10.17)
צריך להיות: ״להכיר את המטבח הישראלי״ .,.. ולא ״להכיא״
19. מה שיש בארץ יש בכל העולם רק יותר זול ואיכות יותר טובה
זז   (09.10.17)
חזרה לכתבה