אוכל  מדורים  חדשות האוכל
פרויקט חדש: תכנית לימודים קולינרית לישראלים בשוויץ
יובל חנינוביץ
פורסם: 05.11.17, 10:14
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 16 תגובות ב-7 דיונים
1. גם פלאפל קעטבי ושרעבי זה שוויצרי
בן חמו מושון   (05.11.17)
הכיסאות משוודיה !!!!
2. די כבר לעשות ישראליזציה של אוכל!
(05.11.17)
רוצים אוכל שוויצרי אמיתי, לא שיט שמתאים ל"חיך הישראלי"! אה, ושיכלול חזיר. את הכשר התפל תשאירו לדפקטים שהכיפה מונעת חמצן ממוחם.
3. פולק
טל   (05.11.17)
פולק אין עליך
4. מה זה מטבח ישראלי? מתי נפתחה לאחרונה מסעדה ישראלית?
-   (05.11.17)
כל יום פותחים מסעדה איטלקית, תאילנדית והשד יודע מה עוד. אז מה הוא מטבח ישראלי? ובכלל, מה הוא מטבח שוויצרי? השף אמר שהאוכל מביא שלום. לי הוא מביא גזים וצרבות.
5. חבל שאנשים משקיעים כ"כ הרבה כסף בענף שלא מחזיר את ההשקעה
סתם בזבוז זמן וכסף ,   בשביל לעבוד במטבח   (06.11.17)
6. בלי להעליב, אנחנו יכולים ללמד אותם ולא הפוך
לוני   (06.11.17)
.
7. בדקתי כמה עולה התענוג וכמה זמן נדרש
סקרן   (06.11.17)
-לפחות 145000 פרנקים שוויצריים
-3 שנים
תראו לי חלטוריט מקומי אחד שישקיע את זה.
חזרה לכתבה