אוכל  נבחרת השפים  חיים כהן
חיים כהן מכין קציצות גונדי במרק
חיים כהן
פורסם: 07.11.17, 09:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 88 תגובות ב-64 דיונים
1. לא יאמן, אתה כותב אפילו טוב יותר מהבישול שלך....
שי   (07.11.17)
2. מאכלים הונגריים
תמי ,   דרום   (07.11.17)
שיתן מתכונים למאכלים הונגריים.אם יודע.
3. מתכון מעולה !
גאנט   (07.11.17)
חיים ממליצה לעבוד עם כובעון עוטף שיער !
אתה והעובדים !
4. לצערנו, בנוסף לקציצות מפרס אנו זקוקים גם לפצצות על פרס
(07.11.17)
5. ויינט, אם נגרם לי נשק באוזניים עקב הגברה פתאומית של עוצמת,,,
דודידו. ,   חיפה   (07.11.17)
הקול, אני אתבע אתכם.
6. תיקון
מוטי   (07.11.17)
חומוס קלוי טחון הל טחון אגוז מוסקט מגורד משיה טחונה כמון טחון כורכום שומן עוף 200 גרם עוף 800 גרם מלח פלפל ובצלים מגורדים



7. יוסי אלפי למד לבשל?
אחלה ,   קריירה שנייה   (07.11.17)
8. גונדי בלי הל הוא לא גונדי.
ליאת   (07.11.17)
9. בלי
ששון   (07.11.17)
אוליי תתן מתכון בלי בלי בילבוליי ביצים.
10. גם להודים יש קציצות דומות כמו של הפרסים !!!
מהטמה גונדי   (07.11.17)
۩*)•※•☼•※•(*۩
11. מה זה חומוס מושרה
אילן   (07.11.17)
האם זה חומוס מושרה למשך הלילה כמו להכנת פלפל או חומוס מבושל?
12. שדרוג הקציצה
22 ,   מרכז   (07.11.17)
אנחנו הפרסים מוסיפים גם כוסברה קצוץ ופלפל שחור ושום קצוץ לתערובת הבשר הטחון ובמקום לטחון
את החומוס המושרה אנחנו קונים אבקת חומוס קלוי ואותו מוסיפים לתערובת הבשר.
13. ליד גונדי
מב   (07.11.17)
איך מרק גונדי בלי לימון פרסי?
14. קציצה פרסית זאת ריטה !!!
אייתולה חרמנאי   (07.11.17)
۩*)•※•☼•※•(*۩
15. גונדי
מזל   (07.11.17)
חזה עוף טחון חומוס קלוי טחון בצל שנטחן יחד עם חזה העוף הטחון כורכום מלח פלפל שחור מעט שמן זית ולנוח במקרר מעט וליצור כדורים בידיים רטובות במים קרים למרק חם מים מרק עוף עלי סלרי רבעי בצלים שמן קנולה מלח פלפל שחור וכורכום
16. תוריד כבר את הזקן, גם מבגר אותך וגם לא מתאים לעוסק באוכל
דייב   (07.11.17)
חוץ מזה אתה אהוד מאד על כולם.
17. אז איך אכלת קאלמרי בפרסייה??זה לא מתכון של אמא
יואב   (07.11.17)
18. לא נכון, זה סקסי
מיכל   (07.11.17)
19. אכלתה לנו ת'ראש כמו שכותבים הצעירים הישראילים.
לייב ,   פלשתין הכבושה   (07.11.17)
20. אדם מקסים.שף נפלא. איש נהדר. רגוע ומרגיע
טל   (07.11.17)
21. סוף כל סוף שף ישראלי ששם כפפות
שירה   (07.11.17)
ראיתי לא מעט סרטונים של שפים שלשים בצק וחומרים רטובים ללא כפפות
זה מש לא נראה טוב
שמחה לראות שהפעם יש כפפות
הרבה יותר נקי ואססטי
22. חיים אתה והאוכל שלך נמאסתם
מאוס   (07.11.17)
דיי באמת אכלם לנו את הראש עם האוכל. תוכניות האוכל שלכם מפגרות ועוסקות: 95 אחוז בבעיות ודיבורי סרק ופרסומות ורק 5 אחוז באמת בישול ואוכל
23. נמאס לי לראות גברים מזוקנים זה כל כך מכוער! לכולם
א   (07.11.17)
24. אוהבת מרק גונדי ,או הרוסיות שונות
דליה   (07.11.17)
העיקר זה כדורי העוף. ומכאן נעבור לכך, שבכל תוכניות האוכל המשתתפים לא מסירים את התכשטים מהיד, וכן השער הפיזור המתנפנפף. זה לא אסתטי ומאד מפריע בעיניים. תודה.
25. גונדלך ממזריים עגלגלים חלקלקים מתמוססים מזילי ריר בתוך פיתה!
מנת השף אייל שני/ ,   חיים תרשום פטנט מהר!   (07.11.17)
26. חיים אתה דומה לאיש חמאס
(07.11.17)
תוריד את הזקן. המגעיל הזה כל השפים עים זקן גועל נפש. בטח האוכל מלא שערות.
27. חיים כהן
אוהבת את   (07.11.17)
אבל, אסור לגברים טבחים לגדל זקנים
כמו שאסור לנשים לבשל עם שיער פזור.
גם הייתי מציעה לאהרוני דחוף להוריד את השיער מהידיים ומהאצבעות. רק לחשוב שהוא מערבב סלט בידיים ונושרות לו "קצת" שיערות לסלט מאד מאד מאד מגעיל.
טבחים וטבחיות קחו לתשומת לבכם !!!
28. הזקן הזה מגעיל ומכוער. אומר בתור גבר
אמיר   (07.11.17)
תתגלח, זה הרבה יותר מכובד אתה לא בן 18 שמתלהב שיש לו שערות על הפנים וחושב שהוא גבר
29. קציצות גונדי
מנשה דניאל ,   פתח תיקווה   (07.11.17)
איך אפשר להכין גונדי בלי תבלין הל
30. שיפטה
אלמוני   (07.11.17)
מה עם מתכון של שיפטה כמו שדודה תמר היתה מכינה
תגובות נוספות
חזרה לכתבה