אוכל  מתכונים לפסח  מתכונים לצמחונים וטבעונים
מדריך לממולאים טורקיים
אריק דרחני ומולי מגריסו
פורסם: 03.12.17, 09:23
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 22 תגובות ב-10 דיונים
1. התימנים אין להם שום מאכל רק בצק = קמצנים . מרק רק מים קמצני
חוקר ותיק   (03.12.17)
2. לערבים ולאשכנזים - אל תהי תקווה! וכול הסמולנים ברגע יאבדו!
יהודה   (03.12.17)
3. למלא יהודי ולנוח
איינשווין   (03.12.17)
למלא אותו בקיגל של ישיבעס
4. דולמה = ממולאים גם בשפה הבוכרית
רפי   (03.12.17)
הכי טעים זה דולמה עם הכרוב ...
5. מעניין ,גם באיזמיר ואנקרה זה נקרא דולמה. דווקא איסטנבול?
וואללה?   (03.12.17)
6. הכי טעים פלפים אדומים ממולאים. ממש נהדר.
האלמונית   (03.12.17)
7. ובשבוע הבא בעזרת השם יתברך ! ממולאים מהמטבח התימני
רק דוד רגליים בקרקע   (03.12.17)
חחחחחחח חחחחח חחחחחחח
8. דולמה זה בכלל בוכרי/פרסי...איך התורכים קשורים???
(03.12.17)
9. למדו מהעותמנים
(03.12.17)
10. אין פלא שיש כל כך הרבה אנשים שמנים ... עם 100 מ"ל שמן? והכמו
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (04.12.17)
אין פלא שיש כל כך הרבה אנשים שמנים ... עם 100 מ"ל שמן?
והכמות המטורפת של המלח בכל עגבניה(5) והרוטב = 3500 מ"ג נתרן; זה כמו 1.5 כפית מלח בכל עגבניה - אתם יכולים לדמיין ??? כמובן שאתם לא רק מדמיינים, אלא מרעילים את עצמכם עם המלח הזה מ"השפים המשכילים" כאן ... גם אם היו שם 10 עגבניות, עדיין 1750 - זה עדיין יותר מאשר קצבת יום! אין פלא שאתם כל כך מכורים למלח והילדים משמינים (גם אתם)!
אני אפילו לא רוצה לשקול את המתכון הבא - כמות המלח בעלי הגפן המשומרים במלח, ועוד המלח הנוסף במתכון...
המתכונים הם מצוינים אבל איפה הרחמים על הגוף ... ניפגש בשמים - אני הרבה יותר מבוגר ואתם הרבה יותר צעירים ...
חזרה לכתבה