|
1. התימנים אין להם שום מאכל רק בצק = קמצנים . מרק רק מים קמצני
|
|
|
2. לערבים ולאשכנזים - אל תהי תקווה! וכול הסמולנים ברגע יאבדו!
|
|
|
למלא אותו בקיגל של ישיבעס
|
|
|
4. דולמה = ממולאים גם בשפה הבוכרית
הכי טעים זה דולמה עם הכרוב ...
|
|
|
5. מעניין ,גם באיזמיר ואנקרה זה נקרא דולמה. דווקא איסטנבול?
|
|
|
6. הכי טעים פלפים אדומים ממולאים. ממש נהדר.
|
|
|
7. ובשבוע הבא בעזרת השם יתברך ! ממולאים מהמטבח התימני
רק דוד רגליים בקרקע |
|
|
(03.12.17) |
חחחחחחח חחחחח חחחחחחח
|
|
|
8. דולמה זה בכלל בוכרי/פרסי...איך התורכים קשורים???
|
|
|
|
|
10. אין פלא שיש כל כך הרבה אנשים שמנים ... עם 100 מ"ל שמן? והכמו
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(04.12.17) |
אין פלא שיש כל כך הרבה אנשים שמנים ... עם 100 מ"ל שמן? והכמות המטורפת של המלח בכל עגבניה(5) והרוטב = 3500 מ"ג נתרן; זה כמו 1.5 כפית מלח בכל עגבניה - אתם יכולים לדמיין ??? כמובן שאתם לא רק מדמיינים, אלא מרעילים את עצמכם עם המלח הזה מ"השפים המשכילים" כאן ... גם אם היו שם 10 עגבניות, עדיין 1750 - זה עדיין יותר מאשר קצבת יום! אין פלא שאתם כל כך מכורים למלח והילדים משמינים (גם אתם)! אני אפילו לא רוצה לשקול את המתכון הבא - כמות המלח בעלי הגפן המשומרים במלח, ועוד המלח הנוסף במתכון... המתכונים הם מצוינים אבל איפה הרחמים על הגוף ... ניפגש בשמים - אני הרבה יותר מבוגר ואתם הרבה יותר צעירים ...
| |