|
|
|
2. לך תמכור בורקס וורקי ותקרא לזה סופגניה, התחרפנו כולם!!??
הגזמתם בגדול!
|
|
|
3. נו שויין, אם ככה אז גם פריקסה תוניסאי הוא "סופגניית חנוכה"
|
|
|
כל השפים בישראל מנופחים כמו סופגנייה
|
|
|
5. מצטרף לאלה שטוענים שבורקס טורקי עדיף
לפחות לא מטוגן אלא אפוי
|
|
|
|
|
7. גאון השף הזה. היינו בחתונה בלתי נשכחת בגלל האוכל שלו
|
|
|
8. עזוב אותך בא'ימשך, זה כמו להמציא גלגל מרובע.
|
|
|
9. נראה טעים אבל סופגנייה זה לא
מה בכלל הקשר לסופגניה?
|
|
|
10. המילוי הכי טעים לסופגניה הוא גבינת 5-9% בנדיבות
יחד עם ריבת תות זה פיצוץ
|
|
|
11. ארז קומורובסקי = ג'וניור סופרנו
|
|
|
12. אולי מספיק עם הנסיונות הטיפשיים.
סופגנייה זו הספגנייה הסטנדרטית הרגילה והפשוטה שאותה אכלנו שנים ואותה נאהב. תיארתי לעצמי שארז יתעורר ויתחוב משהו שטותי לסופגנייה, החיבור האולמטיבי הנהדר זה ארז עם המוזר שקורה לעצמו שף שאוהב לדבר אל העגבנייה מהתכנית הלא פופולארית בטלביזיה, שניהם יישבו שם בגליל ויחרנטשו מאכלים אידיוטים כאוות נפשם. זייווג פנטסטי.
|
|
|
13. סופגניה היא מתוקה! אחד הסמלים המסורתיים לחג! אין ענין במלוח
|
|
|
זה יכול להיות טעים אבל זה לא סופגניה זה איזשהו מאפה שארז רקח. מלבד זאת למה הכינוי שף!? יש לו תעודה מבית ספר כלשהו על זה? הוא יכול להיות טבח מעולה אבל לא!!!! שף.
|
|
|
15. מרק בינגו תימני - רק אחד זוכה !!!!
בעוף
|
|
|
16. זה כבר הופך לסוג של ספ'ינג
|
|
|
|
|
הכל טוב ויפה אבל למה לקלקל תמיד את המאכלים המסורתיים ולעשות אותם למשהו אחר? אם זה כך, אז לא צריך בכלל מסורת וכל אחד יעשה מה שבא לו... חושבת שירית מעבר למטרה וזה יכול להיות טוב ליום יום, זה לא נראה כמו סופגניה אלא כמו פלאפל ולמה פרמזן ולא גבינת עיזים פטה שיראה כמו בורקס מבצק שמרים? ומה לפזר על הספגניות המלוחות האלה? מלח גס במקום אבקת סוכר או בכל זאת אבקת סוכר? נו באמת, הזגמת, לא חייבים לקלקל הכל, רק קצת!
|
|
|
19. איזה רוע יש כאן בסהכ נתן מתכון מי לא רוצה לא יכין
|
|
|
20. אלו לא סופגניות, מספיק כבר עם השטויות שלכם
|
|
|
21. סופגניה ממלאים בריבה או לא ממלאים בכלל בטח לא בתרד או גבינה
|
|
|
22. רעיון חדשני. כל הכבוד
יש כבוד למסורת.. יש כבוד גם לבריאות. סוכר לא בריא. טוב שנתת רעיון חדש.
|
|
|
23. או בקיצור לחמניה בסגנון פוקצ'ה או פרינה
|
|
|
24. נראה ונשמע טעים מאד אבל למה לקרוא לזה סופגנייה?
|
|
|
25. לכל מי שתוהה למה זה סופגניה
השם סופגניה בא מכך שהבצק 'ספוג' בשמן. אין קשר למילוי. אין אזכור לאבותינו שאכלו סופגניות עם ריבה או השד יודע מה שמים שם היום...
מי שרוצה להכין מוזמן, מי שלא, שיכין או יקנה סופגניה עם ריבה או ייקח הלוואה ויקנה מרולדין. רק תיזהרו מאבקת הסוכר לא להשתנק.
|
|
|
26. אדון קומרובסקי, מה שאתה עושה אולי טעים, אבל זו לא סופגניה.
|
|
|
27. האיש הזה 1 ל1 קוראדו סופרנו
|
|
|
|
|
29. אלו לא סופגניות מספיק כבר עם הקישקוש הזה !!!
תקראו לזה בשם אחר, סופגנייה זה ממש לא!
תפסיקו להרוס לנו את מאכלי החגים הקלאסיים שלנו !!
|
|
|
30. חלאס התפלצנתה עלנו עם האוכל והמעבר לגליל המלך ערום!.
| |