אוכל  מדורים  מתכונים לחנוכה
ארז קומרובסקי: סופגניות תרד מלוחות לחנוכה
ארז קומרובסקי
פורסם: 05.12.17, 08:15
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 48 תגובות ב-33 דיונים
1. גאון
ר   (05.12.17)
2. לך תמכור בורקס וורקי ותקרא לזה סופגניה, התחרפנו כולם!!??
ואללה   (05.12.17)
הגזמתם בגדול!
3. נו שויין, אם ככה אז גם פריקסה תוניסאי הוא "סופגניית חנוכה"
איל   (05.12.17)
4. איכס
(05.12.17)
כל השפים בישראל מנופחים כמו סופגנייה
5. מצטרף לאלה שטוענים שבורקס טורקי עדיף
..   (05.12.17)
לפחות לא מטוגן אלא אפוי
6. שונא שפים
(05.12.17)
גרועים כמו פוליטיקאים
7. גאון השף הזה. היינו בחתונה בלתי נשכחת בגלל האוכל שלו
תענוג קולינרי   (05.12.17)
8. עזוב אותך בא'ימשך, זה כמו להמציא גלגל מרובע.
איציק   (05.12.17)
9. נראה טעים אבל סופגנייה זה לא
גבי   (05.12.17)
מה בכלל הקשר לסופגניה?
10. המילוי הכי טעים לסופגניה הוא גבינת 5-9% בנדיבות
נסו והווכחו   (05.12.17)
יחד עם ריבת תות זה פיצוץ
11. ארז קומורובסקי = ג'וניור סופרנו
Ton   (05.12.17)
12. אולי מספיק עם הנסיונות הטיפשיים.
דויד   (05.12.17)
סופגנייה זו הספגנייה הסטנדרטית הרגילה והפשוטה שאותה אכלנו שנים ואותה נאהב. תיארתי לעצמי שארז יתעורר ויתחוב משהו שטותי לסופגנייה, החיבור האולמטיבי הנהדר זה ארז עם המוזר שקורה לעצמו שף שאוהב לדבר אל העגבנייה מהתכנית הלא פופולארית בטלביזיה, שניהם יישבו שם בגליל ויחרנטשו מאכלים אידיוטים כאוות נפשם. זייווג פנטסטי.
13. סופגניה היא מתוקה! אחד הסמלים המסורתיים לחג! אין ענין במלוח
בר   (05.12.17)
14. שף !?!?
ינקלה   (05.12.17)
זה יכול להיות טעים אבל זה לא סופגניה זה איזשהו מאפה שארז רקח. מלבד זאת למה הכינוי שף!? יש לו תעודה מבית ספר כלשהו על זה? הוא יכול להיות טבח מעולה אבל לא!!!! שף.
15. מרק בינגו תימני - רק אחד זוכה !!!!
קהלני   (05.12.17)
בעוף
16. זה כבר הופך לסוג של ספ'ינג
ולא סופגניב   (05.12.17)
17. בעע
יורי בורי   (05.12.17)
18. לארז קומרובסקי
(05.12.17)
הכל טוב ויפה אבל למה לקלקל תמיד את המאכלים המסורתיים ולעשות אותם למשהו אחר? אם זה כך, אז לא צריך בכלל מסורת וכל אחד יעשה מה שבא לו... חושבת שירית מעבר למטרה וזה יכול להיות טוב ליום יום, זה לא נראה כמו סופגניה אלא כמו פלאפל ולמה פרמזן ולא גבינת עיזים פטה שיראה כמו בורקס מבצק שמרים? ומה לפזר על הספגניות המלוחות האלה? מלח גס במקום אבקת סוכר או בכל זאת אבקת סוכר? נו באמת, הזגמת, לא חייבים לקלקל הכל, רק קצת!
19. איזה רוע יש כאן בסהכ נתן מתכון מי לא רוצה לא יכין
מיכל   (05.12.17)
20. אלו לא סופגניות, מספיק כבר עם השטויות שלכם
(05.12.17)
21. סופגניה ממלאים בריבה או לא ממלאים בכלל בטח לא בתרד או גבינה
(05.12.17)
22. רעיון חדשני. כל הכבוד
(05.12.17)
יש כבוד למסורת.. יש כבוד גם לבריאות. סוכר לא בריא. טוב שנתת רעיון חדש.
23. או בקיצור לחמניה בסגנון פוקצ'ה או פרינה
גיא   (05.12.17)
24. נראה ונשמע טעים מאד אבל למה לקרוא לזה סופגנייה?
דניאלה   (05.12.17)
25. לכל מי שתוהה למה זה סופגניה
Gooner   (05.12.17)
השם סופגניה בא מכך שהבצק 'ספוג' בשמן. אין קשר למילוי. אין אזכור לאבותינו שאכלו סופגניות עם ריבה או השד יודע מה שמים שם היום...

מי שרוצה להכין מוזמן, מי שלא, שיכין או יקנה סופגניה עם ריבה או ייקח הלוואה ויקנה מרולדין. רק תיזהרו מאבקת הסוכר לא להשתנק.
26. אדון קומרובסקי, מה שאתה עושה אולי טעים, אבל זו לא סופגניה.
סופגניה   (05.12.17)
27. האיש הזה 1 ל1 קוראדו סופרנו
אירה   (05.12.17)
28. תשמע
בנאדם על אמת   (06.12.17)
נתת רעיון
29. אלו לא סופגניות מספיק כבר עם הקישקוש הזה !!!
לא מקובל   (05.12.17)
תקראו לזה בשם אחר, סופגנייה זה ממש לא!

תפסיקו להרוס לנו את מאכלי החגים הקלאסיים שלנו !!
30. חלאס התפלצנתה עלנו עם האוכל והמעבר לגליל המלך ערום!.
קארים סעיד   (06.12.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה