אוכל  טעם החיים  ביקורת מסעדות  המבקר הכשר
מסעדת 2C - על גג העולם
רמי סימני, עיתון ת"א
פורסם: 15.08.05, 10:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 103 תגובות ב-102 דיונים
1. הגזמות פראיות כאלה כבר מזמן לא נכתבו
(15.08.05)
האוכל בסדר וזהו זה. וכל ההתחכמות שמאוד לא מתחכמת הזאת של תיאורים כמו- זיקוקי דינור ושאר ירקות מראים על הגזמה מטורפת וזלזו בקוראים. כמו שאומרים ביידיש- יאללה יאללה
2. אתה מגזים ברמות של גג העולם
הראל   (15.08.05)
מעניין אם גם השירות השתפר, הייתי שם פעמיים לפני 3 שנים ולפני שנתיים והיה שירות חרא, פשוט ציון אפס בשירות ומאז לא הגעתי לשם. נקודה.
3. יש סניף בנק באיזור המסעדה?צריך משכנתא כדי לאכול שם
(15.08.05)
4. סוף סוף מתיחסים לאוכלי כשר
ינוי ,   מודיעין   (15.08.05)
עד עכשיו נראה היה שיש טאבו נגד ביקורת מסעדות כשרות וזו לא רק שלא מתנצלת על כך אלא אפילו שמה לב לרמת פינת נטילת הידיים. יישר כח.
5. מי זה הקשקשן הזה?
שג ,   תל אביב   (15.08.05)
רוב צרכני המסעדות הם חילונים, והמילה כשר מעוררת בהם אסוציאציות לא טובות בקשר לאיכות המזון. הם יפלו, כמו אחרים שחשבו שהדתיים יגיעו. מצד שני שינוי כזה עושים בדרך כלל כבר בעיצומה של הנפילה.
6. הםםם - די עם המטפורות; נדוש
(15.08.05)
ב 102 שקל אני קונה קילו צלעות טלה!
7. המסעדה לא כשרה. ייזהרו ענווים
בן רימוז'   (15.08.05)
כבד אווז הוא לא כשר. תכניסו את זה טוב טוב לראש (ורמי סימני הוא לא מבקר מסעדות אבל זה סיפור אחר) מסעדה שמוכרת כבד אווז לא יכולה להיות כשרה. צער בעלי חיים הוא מצווה מהתורה וראו למשל: http://www.hazofe.co.il/web/katava6.asp?Modul=24&id=20129&Word=&gilayon=1787&mador או http://www.medethics.org.il/articles/ASSIA/ASSIA1/R001263.asp
8. וואו! כל כך יקר....
(15.08.05)
102 ש"ח למנה של צלעות? בטח זה היה כבש שהצמיח צמר זהב....
9. לא הבנו למה האוכל שם כל כך גרוע
t   (15.08.05)
סעדנו את ליבינו שם לפני כשבוע (10 אנשים) והחזרנו 3 פעמים את המנות - עד כדי כך הן היו טעימות!!! בסופו של דבר החזרנו אותן לגמרי, ונשארנו רעבים. כעת אנו מבינים מדוע!!!!
10. היינו שם לפני כמה שנים והיה זוועה
(15.08.05)
11. מיקי ונמרוד אלופים !
ליטל   (15.08.05)
אני התחתנתי שם, מיקי ובנו נמרוד, טרחו התאמצו והעמידו לנו ארוע מיוחד שלא ישכח. האורחים לא הפסיקו להמחיא למקום היוצא דופן ביופיו, ולשבח את האוכל המענג. ואנחנו נהננו מהיחס האישי והחם של הכוכבים האלו, שנתנו לנו תמיד להרגיש שהכל שבליטה, וכך באמת היה. חשוב לציין את מרב הבת למשפחת בדוס שהיתה נפלאה. בקיצור מומלץ בחום !!! אוהבת את המשפחה הזאת !
12. איזה מחירים... הצילו... למי יש משכנתא להלוות לי?
(15.08.05)
13. על מה אתה מדבר ???????
דג   (15.08.05)
אחת המסעדות העלובות שאכלתי בהם (הכל ביחס למחיר כמובן). אוכל טפל וחסר השראה, שירות גרוע ואוירה כללית של חוסר מקצועיות. לא יאומן איך אפשר לבזבז כזה נוף מדהים על מסעדה כזו מאפנה, עדיף שהיו פותחים שם דוכן נקניקיות בחמש שקל הישר מאיקאה וכולם היו יכולים להנות מהנוף בלי למכור כליה.
14. ימות המשיח-סוף סוף במדינה שהרוב בה יהודים
אוהבת אוכל טוב   (15.08.05)
ישנה שינוי מבורך להעלת מספר מסעדות הגורמה לכשרות! המצב היה כ"כ גרוע שבניו-יורק כבר היו יותר מסעדות איכותיות כשרות! ת-ב-ו-ר-כ-ו!!!
15. מגמה מפחידה
אבי ,   תל אביב   (15.08.05)
כותב ביקורת המסעדות זחוח מעצמו יותר מידי ואני חושב שלנו אוכלי הכשר מגיע קצת יותר כבוד מהקשקושים חסרי הפשר שנגמרו ביקורת המסעדות הלא כשרות כבר לפני שנים, כמו"כ הוא מבקר מסעדות עם מחירים אללה איסתור ולא מציין עובדה זו כפי שצריך
16. לא חייב לשלם כל כך הרבה - ** המסעדה הכי טובה במדינה **
ארי ,   ירושלים   (15.08.05)
שנטי - ירושלים מי שלא ניסה, חובה להגיע פתוח רק מ 19:00 בערב, ועד אחרון האורחים לא ייקר וללא ספק, The Best . לא כשר
17. כל הכבוד על הכשרות
נמאס מהפלצנות   (15.08.05)
18. מסעדה יקרה ללא הצדקה!!, והאוכל... לא משהו.
עופר ,   ירושלים   (15.08.05)
חבל על הכסף, אפשר להנות הרבה יותר במקומות אחרים ולא לקרוע את הכיס.
19. צל"ש
המסורתי האחרון ,   אזור השרון   (15.08.05)
כל הכבוד ויישר כח לYNET. אמנם אתמול היתה כתבה על "טהרת" הטרף, אך לפחות היום הם תיקנו.
20. מיקי כל הכבוד!!
ירון ,   חשמונאים   (15.08.05)
סוף סוף גם כשר . עשינו בר מצוה במצפה והיה נהדר וכעת אפשר לבוא גם למסעדה
21. מחזק את 16, פשוט צודק !
שלמה ,   צל אביב   (15.08.05)
אין על השנטי בירושלים
22. Just 2c, nothing else
יניב   (15.08.05)
הייתי שם עם אישתי בט"ו באב לפני שנתיים ומאז לא חזרתי וגם לא אחזור. שילנו 430 שקל על ארוחה זוגית Fix Price, ויצאנו ר ע ב י ם ! מאוד! לא אכנס לפרטים ולא יודע מה יש היום, אבל היה פשוט אוכל לא טעים ואפילו גרוע. פלצנות במנות ומחירים. אם בא לכם לרוקן את הקופה שלכם, תבדקו אותי :-)
23. מראש לא היה מקום לביקורת אמיתית
תמר ,   תל אביב   (15.08.05)
ברגע שהמבקר עצמו טוען כי המטרה היא להפוך את כל המסעדות לכשרות, אין שום סיכוי שהוא יתן ביקורת לא טובה, כי מטרתו היא לקדם את המסעדות הכשרות, ולכן די קשה להאמין לכל מה שכתוב כאן, אל תכפה את עצמך עלינו, מי שרוצים לאכול לא כשר, ואנחנו בוודאי שלא כופים את עצמינו עליכם.
24. פשוט עצוב להזמין מנת בשר בשביל הפירה
(15.08.05)
טוב שהמבקר המתלהב לא התרגש מהמים המינרלים
25. הגזמה שמימית!!!
(15.08.05)
אכלנו 10 אנשים במסעדה לפני שבוע וכל אחד היה מאוכזב יותר מהשני.....
26. הנוף מדהים - האוכל...
ירון 61   (15.08.05)
מנת הריזוטו אופיינה במשהו שהזכיר לי המון אבקת מרק, והכשרות - אלוהים ישמור! כדי לרצות את נציגי השם עלי אדמות (ואולי בשל קירבת הגג לאלוהים), ערבבו את הפירה עם משהו מרגריני שלי הזכיר את בה"ד 4 בימיה הטובים.
27. אין לכם מושג....
אמא של עמית וטל ,   חולון   (15.08.05)
בליינים נחמדים, עיזבו את האוכל, תשימו לב למלצרים שעובדים שם ועובדים מכל הלב. ובמקרה, המלצר הכי מקסים שם הוא עונה לשם אסי-הוא המלצר החתיך ביותר שראיתי..עמית מאוד רוצה לבוא אליו לביקור ביתי, אך מרוב שהוא עובד קשה ב-2C אין לו זמן לארח אותנו, אבל אנחנו חולים עליו . (שכחתי לציין שיש לאסי חברה אז ככה ש...אבוד לפנויות).
28. מסעדה יקרה מאוד עם אוכל בינוני. נראה שהכתב קיבל שוחד מהמקום
רוני   (15.08.05)
סתם מסעדה -- חוץ מנוף והמחיר היקר מאוד אין בה כלום...........
29. ל- 5 רוב צרכני המסעדות בתל אביב אולי? וגם לא בטוח
כשר וטעים   (15.08.05)
תפריד בבקשה - יש הרבה יהודים שומרי מסורת לא בהכרח דתיים שסועדים במסעדות כשרות (שאגב מציפים את הפריפרייה) והם במספרים גדולים. ואם אתה טוען שאיכות האוכל ירודה אתה טועה ההיפך הוא הנכון. אני ממליצה לך לבדוק לדוגמא מאוד מוחשית את איכות עשבי התיבול של גלאט בהשוואה לאחרים ועל איכות הבשר הכשר אני כבר לא מדברת. גם לנו שרימפסים ולובסטרים לא נראית כזה נהדר וקראתי איפה שהוא שלובסטר שייך למשפחת הכינים, בכל מקרה שיהיה לך בתיאבון "ג'וקים זה הכי אחי".
30. לפי הבנתי מהתגובות פה עדיף היה למסעדה אם לא היו כותבים עליה.
א.ג.   (15.08.05)
כך לפחות מנוף הבאת הפראירים היה נשמר. נכון אמר פה אחד המגיבים מסעדות לא כשרות שהופכות את פניהם לכשרות הנם בדרך כלל במהלך התרסקות והצעד נעשה על מנת לנסות לעצור את ההתרסקות.ואם כמו שכתבו פה רוב המגיבים האוכל בינוני והמחירים גבוהים קבלתי את התשובה למה היא נהפכה פתאום לכשרה פשוט על מנת להחליף את הפראירים שנפלו ברשת באלו שעוד לא נפלו מטעמי כשרות.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה