אוכל  אוכל בווידאו  אוכל בווידאו
קבב עכשיו - ארבעה מתכונים ומדריך צלייה
פורסם: 29.04.06, 14:54
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 51 תגובות ב-50 דיונים
1. בהרט
טלבש ,   חיפה   (29.04.06)
משדרג כל קבב (ובשר טחון בכלל) והופך אותו למעדן
2. מה זה הקבב החרטא הפולני הזה איפה הפטרוזיליה
זה קבב זה.? זה חרטא   (29.04.06)
3. הקבב הכי טעים בנצרת מסעדת דיאנא
רפי ,   הרצליה   (29.04.06)
4. איפה הקבובנים של פעם איפה?...
חליל אבד רבו ,   רמת השרון   (29.04.06)
דיטה יקירתי פעם פעם פעם כשעוד היית שם המרמורק הקבבונים שלך היו 10 אבל הרסת אותם עם הסודה לשתיה והפכת אותם ליציקת בשר רומנית עם עודף מלח ומרקם רע חבל היו היו ימים חליל לקוח שלך מאז הימים ההם
5. קבב
(29.04.06)
אין כמו הקבב הרומני, מלא שום. יש במה לגרש את הערפדים...
6. קבבה גורמה של יאיר
גיל ,   הוד השרון   (29.04.06)
קבב גורמה-יאיר 500 גר' שפונדרה ו-500 גר' צוואר, טחונים ומעורבבים 1 בצל קטן קצוץ דק 2 כפות פירורי לחם 1 כף שמן זית 3 כפות פטרוזיליה קצוצה 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס 1 כפית שטוחה מלח 1 כף שטוחה תבלין קבב 1 כפית בהרט ½ כפית קינמון אופן ההכנה לערבב את כל החומרים ולשים במקרר למספר שעות ליצור אליפסות מוארכות בעובי 1 ס"מ לשים על מנגל כ- 3 דקות מכל צד עדיף להשתמש עם שיפודי מתכת.
7. כבב או כנפיים
יוסף מלך הכנפיים ,   קבב זה זבל   (29.04.06)
בשר טחון תמיד דוחפים לכם בשר זבל בכנפיים אי אפשר לרמות איטליזים נוכלים זה שלייד הבית שלי מכר " בשר כלבים מתים" בכל אופן הטעם היה כזה. והרי המתכון שלי לכנפיים על האש המצרכים: 1-דבש 2שום כתוש חיי 3-פפריקה חריפה 4-קצת רוטב סוייה 5-ג'ינג'ר טרי קצוץ אופן ההכנה פשוט מאוד לערבב הכל לפלפל חזק על מנת לקבל חריפות. כמובן למי שאוהב חריף. לזרוק על האש בתאבון וחג שמח לכל המנפנפים.
8. אני לא מאמינה למתכוני השפים -הרי זה ייקח להם את הפרנסה!
כבדהו וחשדהו   (29.04.06)
9. ל-1, כמה בהרט שמים?
הוליגרך   (29.04.06)
10. קבב בצל וכוסברה???????
רומניה   (29.04.06)
11. לכל קבב שאתם עושים תוסיפו (כנסו);
יובל   (29.04.06)
להוסיף לכל 1 ק"ג 2 כפיות חרדל + חצי כפית קרמל. מעבר לזה, בצל קצוץ דק דק, כוסברה מלח ופלפל. תאמינו לי שאתם תלקקו את האצבעות.
12. ל- 9 - לפי העין
(29.04.06)
13. מתכון נהדר לכבב שלי
יוסף מלך הכנפיים ,   קבב זה זבל   (29.04.06)
אבל אם כבר קבב אז קבלו מתכון בן זונה: המצרכים הדרושים: 1-חצי קילו בשר בקר איכותי טרי טחון שפונדרה או אנטריקוט. 2-חצי קילו בשר כבש עם ים שומן. 3-כפית גדושה פלפל שחור גרוס גס וטרי. 4- מלח לפי הטעם. 5-כפית כורכום. 6-פטרוזיליה טרייה קצוצה רק העלים. 7-בצל ענק לקצוץ לשים במסננת לחצי שעה ולפזר מלח המלח ינקז את הנוזלים בבצל. לערבב הכל סמוך לזמן הצלייה. לשים על האש ולזכור את יוסף מלך הכנפיים. נ.ב אפשר לגוון ולהוסיף מעט נענע קצוצה.
14. מתכון לרוטב לאחר הצלייה לבשר אדום
יוסף מלך הכנפיים ,   קבב זה זבל   (29.04.06)
- - -צ'ימיצ'ורי --רבותיי הולך בן זונה על בשר אדום. המצרכים הדרושים: חומץ בן יין איכותי בלאסמי או אדום אחר פטרוזילה קצוצה טרייה שמן צמחי איכותי לא סוייה פפריקה חריפה פפריקה מתוקה ים של שום כתוש טרי. מלח אופן ההכנה: לערבב הכל בצנצנת להקפיד על רוטב סמיך מעט לשים על הבשר לאחר הצלייה מעדן מלכים. אפשר גם למרוח על בגט טרי בתאבון לכולם.
15. הקבב של אלי
אני   (29.04.06)
אין כמו הקבב של אבא של עופר ממושב צופית. קבב מספר 1 אלי - אל תשכח להכין לנו ביום העצמאות !! אנחנו באים !!!
16. גינדי
מבין דבר מה   (29.04.06)
ממליץ בחום לאילו שאין להם חשק וזמן להכין לבד. הקבבים וכל מוצרי הבשר של "בית הבשר גינדי".
17. לא יפה לקרוא ליום העצמאות שלנו "חג המנגלים" !!!!
סבא טוביה   (29.04.06)
תתביישו !!!! לא כולם עושים מנגל ! ויום העצמאות של המדינה זה לא "חג מנגל".. תנו קצת כבוד, יש אנשים שנהרגו, נפצעו ונשארו נכים בגוף ובנפש כדי שתהיה לנו מדינה ובזכותם אנו חוגגים את העצמאות ! זה שיש כאלה שתמיד עושים על האש, זה עדיין לא סיבה לקרוא ליום החשוב הזה - בשם המבייש "חג המנגל" !!!!!
18. טיפ לכל מתכוני הקבבים
עפרה   (30.04.06)
על קילו בשר להוסיף 1 כוס סודה (משקה סודה) יעשה את הקבבים אוורירים. אם מישהו אכל קבבים תורכים או רומנים ידע על מה אני מדברת. זה הסוד שלהם.
19. מתכונים בנאליים
עמרי   (30.04.06)
ומשעממים
20. הקבב טלה הכי טוב שאכלתי "בשיפודיה" בראש פינה
חן בארי ,   תל אביב   (01.05.06)
בקרתי בראש פינה בפסח,מצאתי מקום חדש שנקרא "השיפודיה" שם מגישים קבב טלה עם טחינה פשוט מעולה!!!!!
21. קבב אמיתי עושים מבשר אמיתי
אחמד חמדאן אל קבאבני ,   אום כולת אום   (01.05.06)
הערה: כל הבשרים חייבים להיות טריים ומיושנים 1 ק"ג בשר מספר 1 1/2 ק"ג בשר כבש עוטף צלעות הכי טוב 150 גרם שומן כבש צרור פטרוזיליה צרור כוסברה ראש שום יעני 8 שיניים 3 בצלים בינוניים כפית וחצי פלפל שחור גרוס פלפל חריף אחד אופן ההכנה: חותכים הכל ולאחר מכן קוצצים ביחד בסכין קופיץ (באידיש העק מעסר) (בערבית סככין בלאדי) הקיצוצץ חייב להיות דק! מערבבים היטב היטב! משמנים ידיים בשמן זית וצרים קבבים על האסכלה מורחים באמצעות ראש בצל טבול בשמן זית בחוזקה ורק אז מניחים הקבבים וכשהם לא נדבקים הופכים מצד לצד וכשהם הצטמצמו לכדי ארבע חמישיות מגודלם הראשון מכניסים לפיתה עם טחינה וסלט ואוכלים!!! ולא שוכחים לברך אותי!
22. רוטב צ'ימוצ'ורי משופר
בן   (01.05.06)
אני לא אומר כמויות תחשבו אתם לפי הכמות. לקצוץ כוסברה דק דק לקצוץ פלפל חריף ירוק דק דק שום כתוש הרבה... מלח פלפל שמן זית חומץ...רצוי רגיל...מעט מים לתת לזה כמה שעות טובות לנוח במקרר ולטעום ולתקן לפי הטעם
23. אטליז סמי - רמלה
עמית   (02.05.06)
קבב מתובל עם בצל ,פטרוזליה ושומן כבש . גונב את ההצגה בכל ניפנוף ומתחסל בשניות. בנוסף לאוהבי הנקניקיות החריפות ,ייצור מקומי של בעל האטליז סמי, מעדן !
24. מס' 20 צודק
עמי צביאלי ,   תל אביב   (02.05.06)
אכלתי בשיפודייה בראש פינה, קבב מדהים , טחינה הכי טובה שאכלתי בחיים, אגב גם צלעות הטלה סוף הדרך , וממש לא יקר
25. וזאת החארטה הכי
עבדתי אצל דיטה שנה..   (02.05.06)
גדולה ששמעתי... היא מטגנת את הבצל בשומן הכבש ומוסיפה מלא אבל מלא פרורי לחם לבן (לזכותה ייאמר שזה לחם טרי) וטונה של סודה לשתייה... חחחחח... איזה בלוף הא? היא אלופת השומנים... ראיתי איזה כמויות של שמן שמים שם בכל מנה קיבלתי חום.... מסכן מי שאוכל שם קבוע... הוא לא יחייה הרבה:-)... דש ליעקב:-) אהה... ויעקב... שקד גנב לך ת'תחת... תקשיב לאנשים בפעם הבאה:-)))))
26. הקבב הכי טעים נמצא באור יהודה
העירקי   (07.05.06)
סמרקנד,פארוק,סעיד 2000 ,פונדק משה אנטבה החדש,מטעמי טוב טעם באזוה"ת החדש(קבב מספר 1). קובה הכי טובה באור יהודה נמצאת במטעמי חאן הדקל באזוה"ת החדש
27. טעות
lisa   (10.05.06)
כל מתכון בשר טחון משודרג ע"י סודה שעושה את הקבב רך ואורירי. בדיוק הפוך ממה שכתבת.
28. הכי פשוט כנסו
מומחית   (14.05.06)
1ק"ג צואר 4 בצלים קצוצים דק חבילה פטרוזיליה או קוזברה קצוץ 1 כף מלח 1 כפית פלפל שחור הכי טעים הכי טבעי
29. לזה שכתב על הקבב הכי טוב שבדיאנא-נצרת =כנס לפה!
דלית   (31.05.06)
תסלח לי אבל הייתי שם עם חברים ,אחד מהם עובד במשרד פרסום ושמע מחבריו (הפלצנים..) על המסעדה -רק לפרופורציות...עושים שם את הקבב קצוץ ולא טחון -זה נכון...אבל מלבד הגימיק הנ"ל -זה רק קבב ! טעים כמו כל מסעדה ערבית אות דרוזית שאכלתי בצפון. ויש 200 סוגי חצילים כל אחד עשוי אחרת אבל עם חרא טעם- כי מישהו החליט שחציל חייב הרבה לימון. בקיצור ,לא אנינות טעם וכל הקטע העממי של קבב זול וטעים הפך מסעדה לפלצנית ויקרה להחריד . אחרי שהשכבנו שם 180-200 ש"ח כל אחד- הבנתי את הביטוי :"נתפור לכם ת'תחת" (קיללתי בין שיני את הטיפשים מהמשרד פרסום) אז לצרוך איזון -מסעדה נחמדה עם אוכל חביב אבל יש סחיפה אדירה לכיוון עושק הקהל שבה מתוך חנפנות הקהל היאפי שחיפש יעד "יוניק" ופירסם את המסעדה במדריך המסעדות הישראלי . תרגיע ,תרגיע -רק קבב
30. קבב אמיתי זה קבב רומני
סרג'ו   (06.06.06)
קבב אמיתי לא תוכנים חותכים בסכין גדולה 50 אחוז בשר כבש 30 אחוז בשר בקר ו20 אחוז שומן כבש חותכים טוב טוב עם סכין חצי עיגול גדולה ובנוסף חותכים עם זה בצל ושום על הסכין שמים במקרר משפדים ולמנגל בשום פנים ואופן לא להקפיא זה הורס תטעם
תגובות נוספות
חזרה לכתבה