אוכל  טעם החיים
חגיגה עיראקית לשבת - תבית בשתי גרסאות
ynet
פורסם: 26.11.08, 10:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 62 תגובות ב-55 דיונים
1. יאללה עירקים איפה התגובות המתרפקות על סבתא
שושו השועל ,   פרידמן הייטס   (26.11.08)
2. נראה אחלה אבל הכולסטרול.......
יוגב   (26.11.08)
3. אין על המטבח העירקי, ואני אומר את זה בתור
פרידמן ,   תל אביב   (26.11.08)
פרידמן. ואין על אישתי :)
4. אחד הדברים הטעימים בנוסף לקובה ,אפשר להוסיף גם הל טחון לטעם
עיראקי   (26.11.08)
5. שאלה למי שיודע. אין צורך בנוזלים לסיר שנכנס לתנור?
aa   (26.11.08)
6. תבית
נ ,   צפון   (26.11.08)
איך מכינים תבית עיראקי אבל בשיטת הפלטה לשבת לא בתנור. אשמח לקבל רעיון.
7. ל2: איזה כולסטרול? אין בשר, רק עוף
י   (26.11.08)
8. 2 דק', תחת מים זורמים, כאילו שאין משבר מים אה?!!!!
נעמנ   (26.11.08)
9. האם ניתן להכניס כל סיר לתנור??
ליה   (26.11.08)
או שחייבים סיר מיוחד בשביל זה תודה!
10. טבית על פלטה לשבת
עירקית ,   מרכז   (26.11.08)
את הסיר יש להניח על הפלטה ולכסות עם בד עבה שישמור את החום. יתרון הטבית כחמין שאינו מנפח את הבטן אין בו קטניות ,משביע מזין והכי טעים בו הוא החלק של האורז שנחרך בתחתית הסיר.
11. ולאורז הפריך בתחתית קוראים חככה והוא הכי טעים
בגדדית   (26.11.08)
12. טוב טוב אני כבר שומע את המחאות
(26.11.08)
האם אפשר טבית צמחוני?
13. איך בדיוק 3 כרעיים מתחלקות ל4 מנות
מיכל ,   שרון   (26.11.08)
14. שאלה קטנה
(26.11.08)
לא צריך מים...?
15. הסבתא שלי העיראקית מבגדד ז"ל היתה מכינה
פנינה ,   חיפה   (26.11.08)
את התבית כמו עוד תבשילים קובה סלק ומחשה הכי טעים שיכול להיות עד היום אני מתגעגעת לזה....והטעם אין לו מתחרים....
16. ל-13 האמא בדיאטה....
(26.11.08)
17. תשמעו לעצתי בהרט זה התבלין החשוב ביותר...
פנינה ,   חיפה   (26.11.08)
בתבשילים אלו ונותן להם את כל הטעם...
18. ואללה השבת אני עושה תבית!
(26.11.08)
19. אויי,, ניחוחות מבית אמא...
נבוכדנצר הבבלי   (26.11.08)
20. ל 7 אה בעוף אין כולסטרול? כולסטרול קיים בכול מוצר מין החי.
טיפשון   (26.11.08)
יש קשר משפחתי בינך ובין הדוגמנית שלדעתה עוף זה ציפור ופרה זו חיה"?
21. למי שמת על תביט...
עפרה   (26.11.08)
בטשרניחובסקי 6, אלו שהביאו את המתכונים לכתבה, יש בכל שישי שבת תביט מדהים.
22. יש עירקי גבר שרוצה להיתחתן איתי?
ירון   (26.11.08)
גם אני יודע להכין את התבשיל המופלא הזה
23. אפשר עוד מתכונים עיראקים קלים?
ronit ,   ראשל"צ   (26.11.08)
בדר"כ מתכוני הסבתות מפוצצים בעבודה . מצאתם פתרון נהדר לשמר את הטעם במתכון קל. נשמח לעוד ברוח זו!
24. תגובה למס' 13 .
נחי ,   הרצליה   (26.11.08)
כרעיים כידוע מורכבים משוק וירך כך שיאפשר ל4 אנשים להתענג .
25. ל-21: טשרנחובסקי באיזה עיר?
(26.11.08)
26. יש יותר טוב
נאג'י   (26.11.08)
חבריי העירקים זה לא נראה חמין, זה פשוט עוף עם אורז, אין כמו דפינה, סכינה, צו'לנט. ואני כורדי.
27. ל-9
אופיר   (26.11.08)
אם יש לך סיר מנירוסטה אז אין בעייה להכניס לתנור. הסירים של סולתם הם עם ידיות עמידות בחום, וחוץ מזה חום של 100 מעלות הוא נמוך מאוד אז שוב אין בעייה. רק לא להשתמש בסיר טפלון...
28. ל-2 ו-20 יוגב וטיפשון
אלון ,   המעניש   (26.11.08)
סעו ללאפלנד עם המפקדת אקא ואווזי הבר ותנו לאכול בשקט יא חופרים.
29. אם חמין אז רק המקור
רמי   (26.11.08)
30. תשובה ל-5
אילן   (26.11.08)
כפי שאני קורא את התהליך, הרבה נוזלים לא יישארו. האורז פשוט רטוב, ויספוג את שארית הנוזלים בהמשך
תגובות נוספות
חזרה לכתבה