|
|
|
|
גוואקמולה
/ גיא רובננקו
|
חומרים
|
4 אבוקדו בשלים |
2 פלפלים ירוקים חריפים, קצוצים דק |
1 בצל סגול, קצוץ דק |
מלח ופלפל שחור |
חופן עלי כוסברה קצוצים דק |
2 עגבניות, ללא הגרעינים, קצוצות דק |
מיץ מ-1 לימון גדול |
אופן ההכנה |
- מועכים את האבוקדו עד שמתקבלת משחה. מייד מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב כד לעצור את ההשחרה. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ומתקנים תיבול.
- מוסיפים את עגבניות רק לפני ההגשה, כדי שלא ידללו את המטבל.
| חזרה | | |