קרפצ'יו פילה עגל
השף של המסעדה האיטלקית איזבלה בחיפה, בועז קוינטר, מציע מנה ראשונה קלה להכנה וקלה בקלוריות.
|
חומרים (4 מנות)
|
300 גרם פילה עגל מיושן |
100 גרם ארוגולה שטופה ויבשה |
1 כפית מלח |
1 כפית פלפל שחור |
לרוטב: |
מיץ משלושה לימונים |
1 כפית שום כתוש |
1 כף שמן זית |
1 כפית חומץ בלסמי |
1 כפית רוטב טריאקי |
אופן ההכנה |
- מחלקים את הארוגולה באופן שווה בין ארבע צלחות הגשה.
- פורסים את הפילה לפרוסות דקות ככל האפשר, ומסדרים אותן כמניפה סביב הארוגולה.
- מערבבים בכלי נפרד את חומרי הרוטב ויוצקים מעל פרוסות הפילה והארוגולה.
- מתבלים במלח ופלפל.
- ערך תזונתי: 229 קלוריות, 14.3 גרם חלבון, 18.6 גרם שומן, 1 גרם פחממות
|
חזרה |