שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת פטריות וגבינה / נטע

זה המאכל הראשון שלמדתי להכין ומאז אני מנסה הרבה וזה תמיד מצליח.


חומרים (8 מנות)
2 חבילות גבינת "טוב טעם"
1 קופסה פטריות משומרות
1 בצל גדול, קצוץ
2 כפות קמח
2 כפות שמן זית
1 ביצה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. במחבת מחממים שמן ומשחימים את הבצל. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד, מתבלים במלח ופלפל שחור. מקררים ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים את הגבינה, הביצה והקמח. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית משומנת.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות צלזיוס במשך 3/4 שעה.



חזרה