פשטידת פטריות וגבינה
/ נטע
זה המאכל הראשון שלמדתי להכין ומאז אני מנסה הרבה וזה תמיד מצליח.
|
חומרים (8 מנות)
|
2 חבילות גבינת "טוב טעם" |
1 קופסה פטריות משומרות |
1 בצל גדול, קצוץ |
2 כפות קמח |
2 כפות שמן זית |
1 ביצה |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- במחבת מחממים שמן ומשחימים את הבצל. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד, מתבלים במלח ופלפל שחור. מקררים ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את הגבינה, הביצה והקמח. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית משומנת.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות צלזיוס במשך 3/4 שעה.
|
חזרה |