שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק כרישה ופטריות / קרן גרוס


חומרים (5 מנות)
4 כרישות גדולות ויפות
2 סלסלות פטריות שמפיניון, או יער
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
4 כפות אבקת מרק בטעם בצל
אופן ההכנה
  1. חותכים את הכרישה לטבעות ברוחב 1/2 ס"מ. חותכים את הפטריות לפרוסות גדולת.
  2. מחממים את שמן הזית בסיר, מוסיפים את הכרישה ומאדים עד שהיא מתחילה להתפרק.
  3. מוסיפים את הפטריות, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך כרבע שעה. מידי פעם מעבבים קלות את תוכן הסיר.
  4. מוסיפים 6 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת המרק המלח והפלפל ומבשלים על אש קטנה כשעה.



חזרה