|
|
|
|
סלט חצילים ופלפלים קלויים
/ עמיר הרשקוביץ
|
חומרים
|
1 חציל גדול |
2 פלפלים אדומים מתוקים |
2 כפיות סוכר |
2 כפות חומץ הדרים |
3 כפות שמן חמניות |
מלח |
אופן ההכנה |
- קולים את החציל והגמבות, בשלמותם, על מחבת כבדה עד חריכה מלאה של הקליפה.
- את החציל קולפים בעודו חם ומניחים על מסננת לאיבוד הנוזלים המיותרים.
- את הפלפלים הקלויים מניחים בשקית ניילון או בסיר קטן מכוסה עד לקרור מוחלט ומסירים את הקליפה.
- מניחים את החציל והפלפלים על קרש חיתוך וקוצצים היטב (ניתן לחילופין לקצוץ בכמה פולסים במעבד מזון). מוסיפים את שאר
| חזרה | | |