שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט חצילים ופלפלים קלויים / עמיר הרשקוביץ


חומרים
1 חציל גדול
2 פלפלים אדומים מתוקים
2 כפיות סוכר
2 כפות חומץ הדרים
3 כפות שמן חמניות
מלח
אופן ההכנה
  1. קולים את החציל והגמבות, בשלמותם, על מחבת כבדה עד חריכה מלאה של הקליפה.
  2. את החציל קולפים בעודו חם ומניחים על מסננת לאיבוד הנוזלים המיותרים.
  3. את הפלפלים הקלויים מניחים בשקית ניילון או בסיר קטן מכוסה עד לקרור מוחלט ומסירים את הקליפה.
  4. מניחים את החציל והפלפלים על קרש חיתוך וקוצצים היטב (ניתן לחילופין לקצוץ בכמה פולסים במעבד מזון). מוסיפים את שאר


חזרה