שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט עגבניות עם קשקבל / אסי כהן

ההשראה למתכון נלקחה מסלט החסה של מסעדת חסילון בהרצליה, שם הם מוסיפים גם שקדים מרוסקים.

אני אישית ממליץ להוסיף לכל סלט את כל סוגי האגוזים האפשריים, גרעינים שחורים ולבנים וכמובן תאנים חתוכות לקוביות קטנות, בכדי ליצור קונטרסט.


חומרים (2 מנות)
3 עגבניות חתוכות לקוביות
50 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק
עשבי תיבול יבשים, בנוסח טוסקנה
3 כפות חומץ
1 כף שמן זית
קורט מלח
אופן ההכנה
מניחים את העגבניות בקערה עמוקה, מוסיפים את המלח, החומץ, התבלינים והשמן (לפי הסדר). מפזרים את הקשקבל מעל ומגישים.



חזרה