|
|
|
|
מרק עגבניות עם שמנת
/ הילי בר
|
חומרים (8 מנות)
|
2 גזרים חתוכים לקוביות |
1 קופסת עגבניות קלופות (משומרות) |
כמה ענפי סלרי קצוצים |
1 בצל קצוץ |
חופן עלי ריחן קצוצים |
1/2 מכל שמנת מתוקה |
2 כפות אבקת מרק עוף |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל.
- מוסיפים את העגבניות המשומרות, את שאר הירקות ואת הריחן. מתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה.
- מעבירים למעבד מזון וטוחנים. מצננים מעט, מוסיפים את השמנת ומגישים חם.
| חזרה | | |