שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק עגבניות עם שמנת / הילי בר


חומרים (8 מנות)
2 גזרים חתוכים לקוביות
1 קופסת עגבניות קלופות (משומרות)
כמה ענפי סלרי קצוצים
1 בצל קצוץ
חופן עלי ריחן קצוצים
1/2 מכל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל.
  2. מוסיפים את העגבניות המשומרות, את שאר הירקות ואת הריחן. מתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה.
  3. מעבירים למעבד מזון וטוחנים. מצננים מעט, מוסיפים את השמנת ומגישים חם.


חזרה