שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כדורי חלבה / סיגל נגר

החומרים יספיקיו ל 40-50 כדורי חלבה מתקתקים.


חומרים
350 גרם חלבה
500 גרם ביסקוויטים "פתי בר"
150 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד לבן
3/4 כוס חלב
1 חבילה (250 מ"ל) שמנת מתוקה
שבבי קוקוס לקישוט
אופן ההכנה
  1. מחממים במיקרוגל, או מעל להבה בינונית, את השמנת והחלב במשך דקה וחצי. מוסיפים את כל סוגי השוקולד מחזירים למיקרוגל, או לכירה - לעוד דקה וחצי מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס והמסה אחידה.
  2. בבלנדר, טוחנים את הפתי בר והחלבה. מעבירים לכלי גדול ויוצקים מעל את תערובת השוקולדים והשמנת. מערבבים היטב.
  3. יוצרים מהתערובת כדורים בגודל הרצוי, מגלגלים בקוקוס ומשהים לצינון במקרר כשעה לפני ההגשה. אם העיסה רכה מידי מוסיפים מעט פתי בר טחון לתערובת.



חזרה