שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פנה עם רצועות עוף / שני


חומרים (2 מנות)
2 פרוסות חזה עוף חתוכות לרצועות
3 תיבוליות של קנור בטעם שום-שמיר
פלפל אדום ופלפל צהוב, חתוכים לרצועות
1 בצל פרוס
מלח ופלפל שחור
250 גרם פסטה פנה
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. בינתיים מכינים את הרוטב: במחבת גדולה, מחממים כף שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים.
  3. מוסיפים את רצועות העוף , פלפל ומלח ומקפיצים עד שהעוף מתבשל (כ-5 דקות).
  4. מוסיפים את הפלפלים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך ערבוב עוד עשר דקות.
  5. מוסיפים את התיבוליות ומערבבים. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומבשלים יחד עוד כ-5 דקות.
חזרה