שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סביצ'ה / פול אסנהיים, שף מסעדת "טוליפ"


חומרים (4 מנות)
300 גרם סלמון חתוך לקוביות
1 כף עירית קצוצה
300 גרם לוקוס חתוך לקוביות
1 לימון כבוש, קצוץ
1 כף כוסברה
300 גרם טונה טרייה, חתוכה לקוביות
1 בצל שאלוט, קצוץ
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
מיץ לימון
שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. בקערה, מערבבים את הסלמון עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן שמן זית, העירית הקצוצה, מלח ופלפל שחור גרוס.
  2. בקערה נפרדת, מערבבים את הלוקוס עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, הלימון הכבוש, הכוסברה קצוצה, מלח ופלפל שחור גרוס.
  3. בקערה אחרת, מערבבים את הטונה עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, הבצל, הג'ינג'ר, מלח ופלפל שחור גרוס.
  4. מעמידים את כל הקערות ל-15 דקות, מסדרים שלוש ערימות קטנות על כל צלחת, ומגישים.

חזרה