שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תבשיל עדשים הודי / סיוון


חומרים (4 מנות)
50 גרם חמאה
2 בצלים פרוסים לטבעות
5 כפות קמח
2 כפות אבקת קארי
1 כפית כמון
1/2 כוס חלב קוקוס
2.5-2 כוסות מים
1 כוס עדשים כתומות
1 תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות
1 קישוא חתוך לקוביות
1 גזר חתוך לקוביות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הבצלים עד שהם משקיפים. מוסיפים את הקמח, הקארי והכמון - מערבבים ומורידים מהאש.
  2. מוסיפים את חלב הקוקוס, המים, העדשים והירקות החתוכים. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 10 דקות ומגישים עם אורז לבן.


חזרה