|
|
|
|
תבשיל עדשים הודי
/ סיוון
|
חומרים (4 מנות)
|
50 גרם חמאה |
2 בצלים פרוסים לטבעות |
5 כפות קמח |
2 כפות אבקת קארי |
1 כפית כמון |
1/2 כוס חלב קוקוס |
2.5-2 כוסות מים |
1 כוס עדשים כתומות |
1 תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות |
1 קישוא חתוך לקוביות |
1 גזר חתוך לקוביות |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הבצלים עד שהם משקיפים. מוסיפים את הקמח, הקארי והכמון - מערבבים ומורידים מהאש.
- מוסיפים את חלב הקוקוס, המים, העדשים והירקות החתוכים. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 10 דקות ומגישים עם אורז לבן.
| חזרה | | |