שלח להדפסה  
לחם ומאפים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לחם תירס / רינה יעקובוביץ'


חומרים
1 כוס קמח תירס
1 כוס קמח לבן רגיל
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כוס חמאה מומסת
1 כוס ריוויון
1 ביצה
1/4 כוס דבש
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
  1. בקערה, טורפים יחד את הביצה, הרוויון והדבש.
  2. בקערה שנייה, מערבבים את קמח התירס, הקמח הרגיל, אבקת האפייה, הסודה והמלח.
  3. מוסיפים את החומרים הרטובים לחומרים היבשים יחד עם החמאה המומסת, ומערבבים במזלג עד לקבלת עיסה אחידה.
  4. מרפדים תבנית מרובעת בגודל 20X22 ס"מ, בנייר אפייה - ומעבירים אליה את התערובת.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס, במשך כ-20 דקות.


חזרה