|
|
|
|
אצבעות גבינה
/ דיויד לוי, שף מסעדת "אוונגרד"
|
חומרים
|
12 אצבעות גבינת מוצרלה (1.5X1.5 ס"מ) |
1 כוס חלב |
3 ביצים |
1 כוס קמח |
1 כוס פירורי לחם |
1 כפית טרגון |
1/2 כפית מלח |
שמן לטיגון עמוק |
לרוטב: |
3 כפות חרדל |
3 כפות דבש |
6 כפות מינז |
אופן ההכנה |
- משרים את את אצבעות הגבינה בחלב למשך שעה. מסננים ומקמחים.
- טורפים את הביצים ומוסיפים את המלח והטרגון.
- טובלים את אצבעות הגבינה בביצה ומיד בפירורי לחם.
- מחממים את השמן ומטגנים במשך 3 דקות או עד שהאצבעות מוזהיבות, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
- מומלץ להגיש עם רוטב חרדל ודבש: מערבבים 3 כפות חרדל, 3 כפות דבש, 6 כפות מיונז.
| חזרה | | |