שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סופריטו / ימימית


חומרים (4 מנות)
8 שוקי עוף
1 בצל קטן
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
לכיסוי מים
4 תפוחי אדמה גדולים
1 בצל גדול
לטיגון עמוק שמן
אופן ההכנה
  1. מחממים מעט שמן במחבת, קוצצים את הבצל הקטן ומטגנים מעט.
  2. מוסיפים 1/2 כפית כורכום ופלפל שחור ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את העוף ומטגנים עוד כמה דקות.
  3. מוסיפים מים עד כיסוי ו-1/2 כפית מלח ומבשלים על אש בינונית עד שהעוף מוכן (בערך חצי שעה). מכבים את האש.
  4. בינתיים חותכים את תפוחי האדמה ומטגנים בשמן עמוק, כמו הכנה רגילה של צ'יפס.
  5. קוצצים בצל גדול ומטגנים (בחצי כוס שמן) עם שארית הכורכום והפלפל שחור.
  6. מוסיפים את הצ'יפס לסיר של הבצל מטוגן מכסים במכסה מותאם לסיר (חשוב) ומשקשקים את הסיר מספר דקות (זה גורם לציפ'ס להתרכך ולהיות מדהים).
  7. מוסיפים את העוף עם 1/2 כוס מהנוזל שנשאר בסיר בישול העוף, ומשקשקים עוד 10 שניות. מגישים מיד עם סלט ירקות!

חזרה