|
|
|
|
סופריטו
/ ימימית
|
חומרים (4 מנות)
|
8 שוקי עוף |
1 בצל קטן |
1 כפית כורכום |
1 כפית פלפל שחור |
1 כפית מלח |
לכיסוי מים |
4 תפוחי אדמה גדולים |
1 בצל גדול |
לטיגון עמוק שמן |
אופן ההכנה |
- מחממים מעט שמן במחבת, קוצצים את הבצל הקטן ומטגנים מעט.
- מוסיפים 1/2 כפית כורכום ופלפל שחור ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את העוף ומטגנים עוד כמה דקות.
- מוסיפים מים עד כיסוי ו-1/2 כפית מלח ומבשלים על אש בינונית עד שהעוף מוכן (בערך חצי שעה). מכבים את האש.
- בינתיים חותכים את תפוחי האדמה ומטגנים בשמן עמוק, כמו הכנה רגילה של צ'יפס.
- קוצצים בצל גדול ומטגנים (בחצי כוס שמן) עם שארית הכורכום והפלפל שחור.
- מוסיפים את הצ'יפס לסיר של הבצל מטוגן מכסים במכסה מותאם לסיר (חשוב) ומשקשקים את הסיר מספר דקות (זה גורם לציפ'ס להתרכך ולהיות מדהים).
- מוסיפים את העוף עם 1/2 כוס מהנוזל שנשאר בסיר בישול העוף, ומשקשקים עוד 10 שניות. מגישים מיד עם סלט ירקות!
| חזרה | | |