|
|
|
|
לשון בקר
/ שאול אברון, יועזר
|
חומרים (1 מנות)
|
1 לשון בקר (500-700 גרם) |
2 עלי דפנה |
ענף טימין |
2 יחידות פלפל אנגלי |
כ - 10 יחידות פלפל שחור שלם |
1 צ'ילי טרי |
מעט מלח |
אופן ההכנה |
- שמים את הלשון בסיר ומכסים במים . מרתיחים, ומנקים בכף את הקצף. מנמיכים את האש לכדי בעבוע קל ומוסיפים את התבלינים. מבשלים 4-3 שעות.
- מוציאים את הלשון מהסיר למסננת ומקלפים אותה כשהיא קצת מתקררת. מצננים וחותכים לפרוסות דקות.
| חזרה | | |