שלח להדפסה  
חגים ומועדים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לשון בקר / שאול אברון, יועזר


חומרים (1 מנות)
1 לשון בקר (500-700 גרם)
2 עלי דפנה
ענף טימין
2 יחידות פלפל אנגלי
כ - 10 יחידות פלפל שחור שלם
1 צ'ילי טרי
מעט מלח
אופן ההכנה
  1. שמים את הלשון בסיר ומכסים במים . מרתיחים, ומנקים בכף את הקצף. מנמיכים את האש לכדי בעבוע קל ומוסיפים את התבלינים. מבשלים 4-3 שעות.
  2. מוציאים את הלשון מהסיר למסננת ומקלפים אותה כשהיא קצת מתקררת. מצננים וחותכים לפרוסות דקות.

חזרה