שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ממרח פטריות / מרב ברזילי

ממרח טבעוני בריא וטעים שאפשר למרוח על לחם או להוסיף (כשהוא טחון או לא) לפסטה מבושלת לקבלת מנה עיקרית עשירה ומפנקת.


חומרים (6 מנות)
1 בצל לבן גדול, קצוץ
400 גרם פטריות (מומלץ לערבב פטריות שמפניון, פטריות פורטובלו ופטריות יער)
2 כפות שמן זית
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
  1. שמים את הפטריות בתבנית אפייה, זולפים שמן זית, מלח ופלפל, וצולים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים כ-30 דקות.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים את הבצל. מאדים עד שהבצל הופך שקוף. מסירים מהאש ומצננים.
  3. טוחנים במעבד מזון את הפטריות והבצל עם שארית השמן. מתקנים תיבול.

 

 

חזרה