ממרח פטריות
/ מרב ברזילי
ממרח טבעוני בריא וטעים שאפשר למרוח על לחם או להוסיף (כשהוא טחון או לא) לפסטה מבושלת לקבלת מנה עיקרית עשירה ומפנקת.
|
חומרים (6 מנות)
|
1 בצל לבן גדול, קצוץ |
400 גרם פטריות (מומלץ לערבב פטריות שמפניון, פטריות פורטובלו ופטריות יער) |
2 כפות שמן זית |
קמצוץ מלח |
קמצוץ פלפל שחור |
אופן ההכנה |
- שמים את הפטריות בתבנית אפייה, זולפים שמן זית, מלח ופלפל, וצולים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים כ-30 דקות.
- מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים את הבצל. מאדים עד שהבצל הופך שקוף. מסירים מהאש ומצננים.
- טוחנים במעבד מזון את הפטריות והבצל עם שארית השמן. מתקנים תיבול.
|
חזרה |