שלח להדפסה  
צמחוני

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סטייק פורטובלו בפסטו / מרב ברזילי


חומרים (5 מנות)
10 פטריות פורטובלו טריות גדולות
3 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל שחור
לפסטו:
צרור בזיליקום
100 גרם צנוברים או אגוזים אחרים שאוהבים
1/3 כוס שמן זית
1 שן שום
מיץ מ-1 לימון
1 כפית מלח
2 כפות גבינת פרמזן מגוררת (לא חובה)
אופן ההכנה
  1. מערבבים את הפטריות בקערה עם שמן זית, מלח ופלפל.
  2. צולים על הגריל או על מחבת פסים כ-5 דקות בכל צד . מורידים מהאש ושמים על מגש הגשה.
  3. במקביל מכינים את הפסטו: טוחנים במעבד מזון בזיליקום, צנוברים, שום, לימון, מלח וגבינה מגוררת.
  4. מפעילים את מעבד המזון בפולסים תוך כדי הזלפת השמן זית עד שמתקבל מרקם אחיד.
  5. מורחים מעט פסטו על כל פטרייה.

חזרה