|
|
|
|
סלט טונה בסיגנון ניס
/ ניר צוק
|
חומרים (1 מנות)
|
1 קופסה של טונה בשמן |
1 תפוח אדמה גדול |
2 גזרים |
3 גבעולי בצל ירוק |
1 בצל גדול |
3 כפות שמן זית |
1 ביצה |
אופן ההכנה |
- קולפים את התפוח אדמה והגזר לקוביות קטנטנות ומבשלים במים מפולפלים מאוד ומומלחים, עד שהירקות רכים. מסננים ומצננים.
- קוצצים את הבצל דק ומטגנים בשמן זית בחום נמוך עד להזהבה. מניחים להתקרר בתוך השומן.
- מסננים את הטונה מהשמן ומערבבים עם כל המרכיבים למעט הביצה, מתבלים במלח פלפל.
- בסיר קטן מביאים מים לסף רתיחה ומוסיפים כף חומץ , עולמים את הביצה ומניחים מעל הסלט.
| חזרה | | |