שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט טונה בסיגנון ניס / ניר צוק


חומרים (1 מנות)
1 קופסה של טונה בשמן
1 תפוח אדמה גדול
2 גזרים
3 גבעולי בצל ירוק
1 בצל גדול
3 כפות שמן זית
1 ביצה
אופן ההכנה
  1. קולפים את התפוח אדמה והגזר לקוביות קטנטנות ומבשלים במים מפולפלים מאוד ומומלחים, עד שהירקות רכים. מסננים ומצננים.
  2. קוצצים את הבצל דק ומטגנים בשמן זית בחום נמוך עד להזהבה. מניחים להתקרר בתוך השומן.
  3. מסננים את הטונה מהשמן ומערבבים עם כל המרכיבים למעט הביצה, מתבלים במלח פלפל.
  4. בסיר קטן מביאים מים לסף רתיחה ומוסיפים כף חומץ , עולמים את הביצה ומניחים מעל הסלט.

חזרה