שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ממרח תרד ואגוזים טחונים- איספנחי / שרית סרדס-טרוטינו

זו אינה מנה של ממש אלא יותר טפנד פיקנטי או ממרח ירוק שמצרפים לאוכל. הוא עשוי מתרד שנטחן יחד עם אגוזים וחומץ.


חומרים (1 צנצנת)
1 חבילת תרד (אפשר קפוא)
1 כוס אגוזי מלך, טחונים
1 כף חומץ
3 שיני שום
1/2 צרור כוסברה קצוצה
קורט פלפל צ'ילי גרוס
קורט פלפל לבן
מלח
קורט תבלין אוצחו סונלי (ואם אין, כוסברה מיובשת)
אופן ההכנה
  1. מאדים את התרד בסיר או במחבת גדולה למספר דקות, עד שהוא מאבד מנפחו. מעבירים מיד לדקה במי קרח, כדי לשמור על הצבע העז, ואז מעבירים למסננת.
  2. טוחנים את האגוזים במעבד מזון, מעבירים לקערה ומוסיפים את החומץ, שיבהיר את האגוזים. מערבבים היטב.
  3. מכניסים למעבד מזון את התרד, האגוזים הטחונים ושאר החומרים, וטוחנים עד שנוצרת משחה ירוקה. טועמים ומתקנים תיבול.

 

חזרה