סלט פסטה קפרזה
/ משה בראל
הסלט מוגש עם כדורי מוצרלה קטנים ועגבניות שרי. זוהי גרסה "משוכללת" יותר של סלט הקפרזה הקלאסי בתוספת פסטה בצורת ברגים - פוזילי. את מרכיבי הסלט הזה יש לערבב בסמוך לאכילתו, כדי שהעגבניות לא יתעייפו וייאבדו מטריותן.
|
חומרים (4 מנות)
|
500 גרם פסטה קצרה |
1 כוס עגבניות שרי אדומות קטנות, חצויות לחצי |
1 כוס עגבניות שרי צהובות, חצויות לחצי |
גביע בייבי כדורי מוצרלה |
עלים מצרור בזיליקום טרי, קצוצים גס |
לרוטב: |
3 כפות חומץ בלסמי |
6 כפות שמן זית |
1/4 כפית סוכר |
קורט מלח |
אופן ההכנה |
- בקערית מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב: חומץ, שמן, מלח וסוכר.
- מבשלים ומצננים את הפסטה על פי ההוראות לעיל.
- בקערה גדולה מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט.
- רגע לפני ההגשה: שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומגישים.
|
חזרה |