שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קמפרי פסיפלורה / מיכל וקסמן

נסו לשמור את הקמפרי שלכם בפריזר, כמו וודקה. הוא מקבל סמיכות סירופית שמעשירה כל משקה אליו הוא נמזג.


חומרים (1 כוס)
כוס מלאה בקוביות קרח
1/4 כוס קמפרי
מיץ וגרעינים מ-4 פסיפלורות בשלות
אופן ההכנה
  1. ממלאים את הכוס בקרח. מרוקנים את תוכנן של הפסיפלורות אל תוך הכוס.
  2. יוצקים על הכל את הקמפרי. נותנים להם ערבוב אחרון ושותים תוך כדי כרסום גרעיני הפסיפלורה. לא סתם קוראים לה פרי התשוקה
חזרה