שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פלפלים ממולאים בעשבי תיבול וגבינת עזים / מרב ברזילי

איך קולים פלפלים?

בוחרים באחת משתי הדרכים הבאות:

בתנור: מסדרים את הפלפלים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. אופים עד שהפלפלים משחימים מכל הצדדים (מסובבים אותם מדי פעם כך שכל צד יהיה חשוף לחום).

בכיריים: מדליקים להבה גלויה וצולים עליה פלפל אחר פלפל עד שהם משחימים.


חומרים (6 מנות)
6 פלפלים קלויים
2 גבעולי טימין
1/2 כפית מלח גס
פלפל שחור
2 כפות שמן זית
2 כפיות רוטב פסטו
100 גרם גבינת עזים טובה (למשל סנט מור, צאלה או פטה עזים)
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים (אפשר להמיר בפקאן, פיסטוקים, קשיו או כל אגוז אחר שאוהבים)
2 כפות עשבי תיבול קצוצים (אפשרי נענע, בזיליקום, פטרוזיליה, כוסברה או כל תבלין אחר)
2 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
  1. מערבבים פסטו עם גבינת עזים, אגוזים קצוצים ותבלינים.
  2. ממלאים את הפלפלים הקלויים בתערובת ומפזרים מעל מעט פירורי לחם.
  3. מחממים תנור ל-220 מעלות וצולים את הפלפלים במשך 10 דקות, עד שהגבינה מתחילה להינמס ופירורי הלחם משחימים.

 

חזרה