שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קישוט לעוגה: פיתוחי ריבה / רוסלה יונה, "ביסקוטי"

רוצים להפוך את העוגה הבחושה ממשעממת למהממת?

אף אחד לא יאמין שמאחורי הציפוי המרשים מסתתרות שמנת חמוצה וריבה. שילוב זה מומלץ במיוחד עם עוגת גזר.


חומרים
1 שמנת חמוצה (או גבינת שמנת טבעית)
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות ריבת פטל (או ריבה אדומה אחרת)
מעט פירות יער טריים (לא חובה)
אופן ההכנה
  1. מערבבים את השמנת עם סוכר ותמצית וניל. מורחים מעל העוגה
  2. מחממים מעט את הריבה כדי לרככה ובעזרת כף מפזרים טיפות של הריבה מעל העוגה.
  3. באמצעות קיסם "מושכים" קווים מסולסלים מכל טיפת ריבה אל שאר העוגה.
  4. מקשטים עם פירות יער טריים בקצה העוגה.

 

חזרה