קישוט לעוגה: פיתוחי ריבה
/ רוסלה יונה, "ביסקוטי"
רוצים להפוך את העוגה הבחושה ממשעממת למהממת?
אף אחד לא יאמין שמאחורי הציפוי המרשים מסתתרות שמנת חמוצה וריבה. שילוב זה מומלץ במיוחד עם עוגת גזר.
|
חומרים
|
1 שמנת חמוצה (או גבינת שמנת טבעית) |
2 כפות סוכר |
1 כפית תמצית וניל |
2 כפות ריבת פטל (או ריבה אדומה אחרת) |
מעט פירות יער טריים (לא חובה) |
אופן ההכנה |
- מערבבים את השמנת עם סוכר ותמצית וניל. מורחים מעל העוגה
- מחממים מעט את הריבה כדי לרככה ובעזרת כף מפזרים טיפות של הריבה מעל העוגה.
- באמצעות קיסם "מושכים" קווים מסולסלים מכל טיפת ריבה אל שאר העוגה.
- מקשטים עם פירות יער טריים בקצה העוגה.
|
חזרה |