שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קישוט לעוגה: חגיגת סוכריות / רוסלה יונה, "ביסקוטי"

רוצים להפוך את העוגה הבחושה ממשעממת למהממת?

כך הופכים בכמה דקות את עוגת השוקולד או עוגת השיש הפשוטה לעוגה חגיגית לכל יומולדת או סתם מסיבה.


חומרים
150 גרם שוקולד מריר
250 גרם שמנת מתוקה
סוכריות צבעוניות
שבלונה או קורץ עוגיות בצורות שונות
אופן ההכנה
  1. ממיסים את השמנת והשוקולד במיקרו, מערבבים היטב, שופכים מעל העוגה ומכניסים אותה למקרר למשך 10 דקות.
  2. מוציאים את העוגה מהמקרר ומניחים את אחת השבלונות על העוגה, לוקחים מעט סוכריות ובעדינות שופכים לתוך השבלונה, נותנים נשיפה קלה בתוך השבלונה כך שכל הכדורים ייצמדו לדפנות ומסירים את השבלונה בעדינות. ממשיכים לפי החשק.

 

חזרה