שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חציל ביוגורט / ניר צוק


חומרים (6 מנות)
4 חצילים
1 גביע יוגורט
1/4 כוס שמן זית
1 כף זעתר טרי
25 זיתי קלמטה מגולענים
אופן ההכנה
  1. קולים על אש גלויה את החצילים עד לרכות, קולפים ומניחים על מסננת להגיר נוזלים.
  2. טורפים יוגורט עם שמן זית, מתבלים במלח ופלפל.
  3. מניחים על צלחת את רוטב היוגורט, מעליו חציל ומתבלים במלח ופלפל.
  4. מפזרים קלמטה וזעתר טרי.

 

חזרה