קבב טלה
/ בני לוי
קציצה בעלת טעמים עזים ועושר פנימי של עשבי תיבול וטעם אגוזי של צנוברים קלויים, כל אלו בתוך בשר טלה נפלא.
|
חומרים
|
500 גרם פלדת טלה, טחונה גס |
בצל בינוני, קצוץ |
50 גרם צנובר, קלוי |
1/4 כוס פטרוזיליה, קצוצה |
1/4 כוס נענע, קצוצה |
1/2 כפית כמון |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- לשים את כל המרכיבים לתערובת הומוגנית ומאפשרים לה "לנוח" כחצי שעה המקרר.
- קורצים קציצות וצולים כ-3 דקות מכל צד.
|
חזרה |