שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב טלה / בני לוי

קציצה בעלת טעמים עזים ועושר פנימי של עשבי תיבול וטעם אגוזי של צנוברים קלויים, כל אלו בתוך בשר טלה נפלא.


חומרים
500 גרם פלדת טלה, טחונה גס
בצל בינוני, קצוץ
50 גרם צנובר, קלוי
1/4 כוס פטרוזיליה, קצוצה
1/4 כוס נענע, קצוצה
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. לשים את כל המרכיבים לתערובת הומוגנית ומאפשרים לה "לנוח" כחצי שעה המקרר.
  2. קורצים קציצות וצולים כ-3 דקות מכל צד.

 

 

חזרה