שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט הדרים קיצי / תומר כבירי


חומרים (2 מנות)
לסלט:
2 תפוזים
1 לימון קטן
לסירופ:
קליפות מתפוז 1
קליפות מ-1/2 אשכולית
קליפות מ-1/2 לימון
2.5 כוסות (500 גרם) סוכר
1/2 ליטר (500 גרם) מים
2 מקלות וניל
1 מקל קינמון
1 כוכב אניס
אופן ההכנה
  1. מפלטים את פירות ההדר, לא זורקים את הקליפות.
  2. סירופ: מניחים את כל המרכיבים בסיר ומביאים לרתיחה כ-2 דקות. יוצקים על פלחי ההדרים ומשאירים לספיגת טעמים בקירור, עד ההגשה.
  3. הגשה: שולים את הפלחים ומסדרים בקערת מרק שטוחה, מסננים את הסירופ מהקליפות ויוצקים על הפלחים. מקשטים במקל וניל, כוכב אניס, ומקל קינמון.
  4. טיפ: אפשר להוסיף כדור סורבה לימון
חזרה