עוגה בחושה עם אוכמניות טריות
/ ניר צוק, קורדיליה
מתכון לעוגה עגולה בתבנית בקוטר 24 ס"מ.
|
חומרים
|
1.5 כוסות סוכר חום |
3 ביצים |
150 מ"ל שמן |
130 גרם אוכמניות טריות |
220 גרם קמח |
6 גרם אבקת אפייה |
6 גרם סודה לשתייה |
1 כפית קינמון |
קורט מלח |
50 גרם אגוזים קצוצים |
אופן ההכנה |
- משמנים את התבנית ומפזרים מעט קמח על הדפנות. מחממים תנור ל-170 מעלות.
- במיקסר עם וו המטרפה מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת קצף יציב.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומזלפים פנימה את השמן תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מנפים את החומרים היבשים ומקפלים בעזרת מרית. מוסיפים את האוכמניות ומקפלים קלות.
- יוצקים לתבנית ואופים כ-40-35 דקות.
|
חזרה |