שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט במיה ועגבניות חיות / מיכל וקסמן


חומרים (1 מנה)
250 גרם במיה מבושלת כמו במתכון הקודם
1 עגבנייה גדולה, בשלה ומוצקה, חתוכה לקוביות דקות וארוכות
1/2 פלפל ירוק חריף חתוך לעיגולים דקיקים
1 בצל ירוק גדול, רק החלק הלבן, פרוס דק
קליפה מגורדת מ-1/4 לימון טרי
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
קורט מלח גס
אופן ההכנה
מניחים לבמיה המבושלת והמסוננת להתקרר. מערבבים אותה בעדינות רבה (שלא תתפרק ותימעך) עם שאר החומרים ומגישים בצלחת עמוקה. אל תפחדו מהריריות של הבמיה, זה חלק מהחן שלה ומטעמה הייחודי
חזרה