|
|
|
|
סלט במיה ועגבניות חיות
/ מיכל וקסמן
|
חומרים (1 מנה)
|
250 גרם במיה מבושלת כמו במתכון הקודם |
1 עגבנייה גדולה, בשלה ומוצקה, חתוכה לקוביות דקות וארוכות |
1/2 פלפל ירוק חריף חתוך לעיגולים דקיקים |
1 בצל ירוק גדול, רק החלק הלבן, פרוס דק |
קליפה מגורדת מ-1/4 לימון טרי |
1 כף מיץ לימון סחוט טרי |
קורט מלח גס |
אופן ההכנה |
מניחים לבמיה המבושלת והמסוננת להתקרר. מערבבים אותה בעדינות רבה (שלא תתפרק ותימעך) עם שאר החומרים ומגישים בצלחת עמוקה. אל תפחדו מהריריות של הבמיה, זה חלק מהחן שלה ומטעמה הייחודי | חזרה | | |