|
|
|
|
סלט תפוחי אדמה ועוף
/ נירה רוסו וישראל אהרוני
|
חומרים
|
חצי עוף בגריל, קר |
3 תפוחי אדמה, מבושלים או אפויים |
1 בצל אדום קצוץ דק |
4 בצלים ירוקים קצוצים דק |
2 מלפפונים חמוצים, קטנים ומוצקים, חתוכים לקוביות |
2 שיני שום קצוצות דק |
5 כפות פטרוזיליה קצוצה דק |
לרוטב: |
3 כפות שמן זית |
2 כפות מיונז |
1 כף חרדל |
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי |
מלח, פלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- חותכים את העוף בידיים לרצועות. שמים בקערה.
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות של כשני ס"מ, מוסיפים לקערה.
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערית.
- מערבבים את כל חומרי הסלט, למעט הפטרוזיליה, בקערה. יוצקים את הרוטב, מוסיפים פנימה את הפטרוזיליה ומערבבים.
| חזרה | | |