ריבת עגבניות שרי
/ ניר צוק, בעלי המסעדה "קורדליה"
מרקחת עגבניות שרי כיפית על לחם עם חמאה, ליד פָּטֶה טוב ואפילו בתוך קדירה
|
חומרים
|
1 ק"ג עגבניות שרי |
560 גרם סוכר |
1/2 כפית פלפל שחור טחון דק |
1 ענף רוזמרין |
מיץ מ-1 לימון |
אופן ההכנה |
- בסיר כבד מאוד מניחים חופן עגבניות, סוכר ולימון, ומועכים היטב.
- מוסיפים עגבניות, ענף רוזמרין ופלפל ומבשלים על סף רתיחה כשעתיים, תוך שמערבבים מדי פעם.
- מסירים מהאש, מוציאים את הרוזמרין ומצננים. שומרים בקירור (בגלל מיעוט הסוכר).
|
חזרה |