שלח להדפסה  
ריבות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ריבת עגבניות שרי / ניר צוק, בעלי המסעדה "קורדליה"

מרקחת עגבניות שרי כיפית על לחם עם חמאה, ליד פָּטֶה טוב ואפילו בתוך קדירה


חומרים
1 ק"ג עגבניות שרי
560 גרם סוכר
1/2 כפית פלפל שחור טחון דק
1 ענף רוזמרין
מיץ מ-1 לימון
אופן ההכנה
  1. בסיר כבד מאוד מניחים חופן עגבניות, סוכר ולימון, ומועכים היטב.
  2. מוסיפים עגבניות, ענף רוזמרין ופלפל ומבשלים על סף רתיחה כשעתיים, תוך שמערבבים מדי פעם.
  3. מסירים מהאש, מוציאים את הרוזמרין ומצננים. שומרים בקירור (בגלל מיעוט הסוכר).

 

חזרה