שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת בננה ותותי עץ / מרב ברזילי


חומרים (15 מנות)
140 גרם סוכר קנים
100 גרם חמאה
2 ביצים
180 גרם קמח מלא
1/2 שקית אבקת אפייה
1/2 שקית סודה לשתייה
1/3 גביע (70 גרם) יוגורט
3 בננות מעוכות
100 גרם תותי עץ (בימים האלה של שבועות עצים עמוסי פרי נמצאים בכל פינה, אם לא מכירים אפשר תותים רגילים או פירות יער קפואים)
אופן ההכנה
  1. מערבבים במיקסר סוכר וחמאה, מוסיפים את הביצים ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
  2. מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה וסודה לשתייה ומוסיפים לקערת המיקסר, מערבבים ומוסיפים את היוגורט והבננות.
  3. מקפלים את התותים לתוך העיסה בעזרת כף בעדינות בלי למעוך אותם.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק. אופים כחצי שעה בחום בינוני של 180 מעלות עד שהעוגה מזהיבה וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

 

חזרה