|
|
|
|
עוגת גבינה בחושה אפויה
/ מיקי שמו
|
חומרים (8 מנות)
|
3 גביעים (750 גרם) גבינה לבנה 5% |
1/2 2 גביעים (500 גרם) שמנת חמוצה או לחילופין יוגורט ביו |
4 ביצים |
קליפה מגוררת מ-1/2 לימון |
1 כפית תמצית וניל |
1 כף אינסטנט פודינג וניל |
2 כפות גדושות קורנפלור |
1/4 1 כוסות (280 גרם) סוכר |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- שמים את כל המרכיבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה. מערבבים היטב עד שהתערובת הופכת אחידה.
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כשעה, עד שחלקה העליון של העוגה משחים. מצננים ושומרים במקרר.
| חזרה | | |