|
|
|
|
עוגת גבינה ביסקוויטים משולשת
/ רותי קינן
|
חומרים (6 מנות)
|
18 יחידות (כ-150 גרם) ביסקוויטים פתי-בר או 1/2 חבילה ביסקוויטים קסטה |
1/4 כוס חלב |
לקרם: |
1 מכל שמנת לקצפת |
1/2 כוס חלב |
1 חבילה פודינג וניל אינסטנט |
250 גרם גבינה לבנה 5% |
2 כפות אבקת סוכר |
קליפה מגוררת מ-1 לימון |
לציפוי: |
1/2 מכל שמנת לקצפת |
100 גרם שוקולד מריר |
1 כף אבקת סוכר |
אופן ההכנה |
- טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים אותם בשלוש שורות על יריעת נייר כסף.
- הקרם: מניחים בקערה את השמנת, החלב והפודינג ומקציפים עד שמתקבל קרם סמיך מאוד. מוסיפים את הגבינה, אבקת הסוכר וקליפת הלימון וממשיכים להקציף עוד חצי דקה, רק עד שהתערובת אחידה.
- עורמים את הקרם על שורת הביסקוויטים האמצעית ומרימים את שתי השורות החיצוניות בעזרת נייר הכסף, כך שמתקבל משולש. מהדקים מלמעלה ועוטפים בצדדים ומצננים שעתיים לפחות.
- הציפוי: ממיסים את השוקולד עם השמנת בסיר קטן או בקערה במיקרוגל, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים היטב. מצננים לחום החדר, עד שהציפוי מקבל מרקם של שמנת.
- מצפים את העוגה בציפוי השוקולד ומצננים היטב.
| חזרה | | |