|
|
|
|
קרפצ'יו סלק
/ אורי מאיר-צ'יזיק
|
חומרים (2 מנות)
|
1 סלק, פרוס לפרוסות דקיקיות |
מיץ מ-1 לימון |
1 לימון, פרוס דק |
1 צנונית |
בשר שקדים מיובש (תמי מכינה חלב שקדים משקדים, ואז היא מייבשת את בשר השקדים שנשאר אחרי מיצוי החלב) |
שמן נענע (שמן זית שהושרתה בו נענע רבה) |
אופן ההכנה |
- מניחים בקערה את פרוסות הסלק, פרוסות הלימון והצנונית מוסיפים את הלימון ומערבבים היטב.
- אחרי מספר דקות מעבירים את החומרים שעורבבו עם מיץ הלימון לצלחת שטוחה, מסדרים באופן נעים ומפזרים מעל בשר של שקדים ושמן נענע.
| חזרה | | |