קצפת חזרת
/ ניר צוק, השף של מסעדת "קורדליה"
קצפת חזרת היא רוטב נפלא לצד בשרים קרים, דגים מעושנים ואף נקניקיות חמות. ניתן לשנות את דרגת החריפות על ידי שינוי כמות החזרת.
|
חומרים
|
1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה 38% |
2 כפות חזרת לבנה |
מלח ופלפל |
קליפה מ-1 לימון |
אופן ההכנה |
- קולפים את החזרת ומגרדים על פומפייה דקה ביותר.
- מגרדים את קליפת הלימון.
- מקציפים במיקסר את השמנת ומוסיפים לה את כל המרכיבים. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
|
חזרה |