שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קצפת חזרת / ניר צוק, השף של מסעדת "קורדליה"

קצפת חזרת היא רוטב נפלא לצד בשרים קרים, דגים מעושנים ואף נקניקיות חמות. ניתן לשנות את דרגת החריפות על ידי שינוי כמות החזרת.


חומרים
1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
2 כפות חזרת לבנה
מלח ופלפל
קליפה מ-1 לימון
אופן ההכנה
  1. קולפים את החזרת ומגרדים על פומפייה דקה ביותר.
  2. מגרדים את קליפת הלימון.
  3. מקציפים במיקסר את השמנת ומוסיפים לה את כל המרכיבים. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

 

חזרה