שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף סאטה / דיאנה לינדר

אם אתם משתמשים בשיפודי עץ, כדאי להשרות אותם במים חצי שעה לפני הצלייה כדי שלא ישרפו.


חומרים (4 מנות)
1 כף קינמון
1 כף כמון טחון
1 כף כורכום
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
150 מ"ל שמן קנולה
100 מ"ל רוטב סויה
2 כפות סוכר דקלים מגורד
1/2 קילו חזה עוף, חתוך לרצועות
אופן ההכנה
  1. מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט העוף בקערה גדולה.
  2. מוסיפים את העוף מערבבים היטב עד שהעוף כולו עטוף במרינדה. מניחים במקרר למשך לילה או 4 שעות לפחות.
  3. משפדים את רצועות העוף. מניחים את השיפודים על הגריל או מחבת גריל חמה וצולים למשך 5-4 דקות בכל צד.
  4. מגישים חם עם רוטב בוטנים וסלט מלפפונים כבושים בצד
חזרה