שלח להדפסה  
כבושים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מלפפונים כבושים / דיאנה מילר


חומרים (1 צנצנת)
75 מ"ל מים
2 כפות סוכר
1/2 2 כפות חומץ
1/4 כפיות צ'ילי
מעט מלח
1 מלפפון גדול חתוך לקוביות קטנות
1 בצל שאלוט פרוס דק
אופן ההכנה
  1. בסיר קטן מחממים את המים ומוסיפים את הסוכר. מבשלים עד שהסוכר נמס לגמרי. מסירים מהאש ומניחים להתקרר לטמפ' החדר.
  2. מוסיפים את החומץ, צ'ילי ומלח ומערבבים.
  3. מאחדים את המלפפונים והרוטב בקערה. מכסים ומניחים במקרר למשך שעה לפחות.
  4. המלפפונים ישמרו במקרר למשך 5 ימים.

 

חזרה