שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט חסה מושלם / אורי מאיר-צ'יזיק

סלט חסה קל להכנה וטעים להפליא


חומרים
חסה טרייה
בצל ירוק
מלח גס
סומאק
לימון
שמן זית
אופן ההכנה
  1. את החסה הטרייה חותכים לגודל הרצוי.
  2. מוסיפים בצל ירוק קצוץ.
  3. מתבלים בקורט מלח גס, מעט סומאק ומיץ מלימון סחוט טרי.
  4. מערבבים היטב מחכים מספר דקות ורק אז מוסיפים את שמן הזית.

 

טיפ: אם תוסיפו את שמן הזית עם שאר הרוטב, יחסום השומן את הנקבוביות של העלים והטעמים יהיו חדים פחות ולא יחדרו ממש לתוך הסלט.

חזרה