עוגיות קוואקר שוקולד
/ שי-לי ליפא
תופסת קטנה של אבקת קקאו הופכת את עוגיות הקוואקר האלה לשוקולדיות וטעימות במיוחד.
|
חומרים (20 יחידות)
|
1 כוס (90 גרם) שיבולת שועל קצוצה (אינסטנט) |
1 כוס (140 גרם) קמח רגיל |
1 כוס דחוסה (200 גרם) סוכר חום כהה |
2 כפות אבקת קקאו |
1/2 כפית אבקת אפייה |
100 גרם חמאה רכה |
1 ביצה |
2 כפות חלב |
1 כפית תמצית וניל |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבלים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה במהירות נמוכה, עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
- מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים בקוטר 4 ס"מ. מניחים בתבנית במרחק 8 ס"מ זו מזו ומשטחים.
- אופים 20-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע (אין אפשרות להבחין בהזהבה).
- מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.
|
חזרה |