|
|
|
|
סלט אנשובי, עגבניות שרי צרובות ומוצרלה
/ ניר צוק, קורדיליה
|
חומרים
|
חופן עגבניות שרי |
2 כדורי מוצרלה באפלו |
צרור בזיליקום |
2 קופסאות של אנשובי משומר (כ-20 פילטים של אנשובי) |
חופן זיתי קלמטה מגולענים |
שמן זית |
לימון |
אופן ההכנה |
- מתבלים את העגבניות בשמן זית, מלח ופלפל ושום, וצולים היטב בתנור בטמפ' של 200 מעלות למשך 7 דקות או עד שהן משתזפות יפה. מצננים.
- מסננים את האנשובי מעט מהשמן ובוצעים ביד חתיכות גסות מכל פילה.
- בוצעים לתוך קערה חתיכות של מוצרלה, מוסיפים את השרי, האנשובי, הזיתים והבזיליקום, מתבלים בשמן זית, לימון מלח ופלפל, מערבבים בעדינות ומניחים על הצלחת.
| חזרה | | |