שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט אנשובי, עגבניות שרי צרובות ומוצרלה / ניר צוק, קורדיליה


חומרים
חופן עגבניות שרי
2 כדורי מוצרלה באפלו
צרור בזיליקום
2 קופסאות של אנשובי משומר (כ-20 פילטים של אנשובי)
חופן זיתי קלמטה מגולענים
שמן זית
לימון
אופן ההכנה
  1. מתבלים את העגבניות בשמן זית, מלח ופלפל ושום, וצולים היטב בתנור בטמפ' של 200 מעלות למשך 7 דקות או עד שהן משתזפות יפה. מצננים.
  2. מסננים את האנשובי מעט מהשמן ובוצעים ביד חתיכות גסות מכל פילה.
  3. בוצעים לתוך קערה חתיכות של מוצרלה, מוסיפים את השרי, האנשובי, הזיתים והבזיליקום, מתבלים בשמן זית, לימון מלח ופלפל, מערבבים בעדינות ומניחים על הצלחת.

 

חזרה