|
|
|
|
אנשובי עם ביצה קשה, תפוח אדמה ויוגורט מתובל
|
חומרים
|
4 תפוחי אדמה |
6 ביצים קשות |
20 פילטים של אנשובי |
1/2 צרור פטרוזליה |
1/2 כוס יוגורט כבשים |
1/2 צרור רוקט |
אופן ההכנה |
- מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד כדי ריכוך. מצננים.
- מסננים את האנשובי מהשמן וחותכים גס.
- קוצצים את הרוקט בעזרת סכין ומוסיפים ליוגורט, מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם.
- מקלפים את הביצים הקשות וחותכים לרבעים.
- מניחים את הביצים על הצלחת, חותכים גס את תפוח האדמה ומוסיפים.
- תולשים תפרוחות יפות של פטרוזליה לתוך קערת ערבוב, מוסיפים את האנשובי, מתבלים במעט שמן זית, מלח ולימון, מערבבים בעדינות ומניחים על הביצים ותפוח האדמה.
- מוסקים מעט רוטב יוגורט מתובל על המרכיבים ומגישים.
| חזרה | | |