שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אנשובי עם ביצה קשה, תפוח אדמה ויוגורט מתובל


חומרים
4 תפוחי אדמה
6 ביצים קשות
20 פילטים של אנשובי
1/2 צרור פטרוזליה
1/2 כוס יוגורט כבשים
1/2 צרור רוקט
אופן ההכנה
  1. מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד כדי ריכוך. מצננים.
  2. מסננים את האנשובי מהשמן וחותכים גס.
  3. קוצצים את הרוקט בעזרת סכין ומוסיפים ליוגורט, מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם.
  4. מקלפים את הביצים הקשות וחותכים לרבעים.
  5. מניחים את הביצים על הצלחת, חותכים גס את תפוח האדמה ומוסיפים.
  6. תולשים תפרוחות יפות של פטרוזליה לתוך קערת ערבוב, מוסיפים את האנשובי, מתבלים במעט שמן זית, מלח ולימון, מערבבים בעדינות ומניחים על הביצים ותפוח האדמה.
  7. מוסקים מעט רוטב יוגורט מתובל על המרכיבים ומגישים.

 

חזרה